Tip na hotel Egypt
Last minuty zlevňují do cca 14 dní před odletem a pak to zase jde nahoru. Počkal bych na toho 25.12. to už bude po vánočních "slevách".
aha to jsem nevedel, myslel jsem ze se to zlevnuje nebo drzi pak az do konce prodeje. Jsem v tomhle novacek:)
Právě se vracím z Pickalbatros Villaggio Portofino. Super. A hned vedle je Marsa Shamra, kde je house reef obstojně udržovaný. Je teda soukromý, takže za 2 hod šnorchlu zaplatíte 10 Euro / 550 Egp. Dostanete skříňku, informace, vyplníte dotazník a jděte na to. Z jetty Vas potom hlídá dalekohledem plavčík. Skvělá kombinace all in rezortu a poměrně slušného šnorchlování. Ještě před 2 dny jsem koukal, že Fischer to měl na 7 nocí za 12.190 Kč (při použití jejich 3000 Kč vánočního promokódu). Já to sestavil bez cestovky a vyšlo mě to kapku dráž - a ještě horší cesta 🙈😃 (bral jsem to na poslední chvíli a cestovky už tento hotel měly vyprodané)
My sme boli teraz v októbri v Hurghade, Makadi Bay, a hotely najlepšie vychádzali nejaké 3-4 týždne pred odchodom. Potom už ceny nešli dole vôbec a lacnejšie izby sa vypredávali.
V lednu bude spousta LM do 5* pod 10k AI.
A už i teď jsou v nabídce:
https://dovolena.cz/trip-listing...2-83-84-86