Zdravim, doporuci nekdo hotel na odfrknuti s ditetem (8 let) ted na zacatek brezna? Nikdy jsme v Egypte jeste nebyli, tak netusim, podle ceho vseho rozhodovat. Idealne blizko letiste, vodni atrakce pro syna, neco na pokoukani pod vodou... Diky za priapdne tipy.  .

Tip na hotel Egypt

Založil ve fóru Zájezdy s CK

Last minuty zlevňují do cca 14 dní před odletem a pak to zase jde nahoru. Počkal bych na toho 25.12. to už bude po vánočních "slevách".

0 Citovat

aha to jsem nevedel, myslel jsem ze se to zlevnuje nebo drzi pak az do konce prodeje. Jsem v tomhle novacek:)

0 Citovat

Právě se vracím z Pickalbatros Villaggio Portofino. Super. A hned vedle je Marsa Shamra, kde je house reef obstojně udržovaný. Je teda soukromý, takže za 2 hod šnorchlu zaplatíte 10 Euro / 550 Egp. Dostanete skříňku, informace, vyplníte dotazník a jděte na to. Z jetty Vas potom hlídá dalekohledem plavčík. Skvělá kombinace all in rezortu a poměrně slušného šnorchlování. Ještě před 2 dny jsem koukal, že Fischer to měl na 7 nocí za 12.190 Kč (při použití jejich 3000 Kč vánočního promokódu). Já to sestavil bez cestovky a vyšlo mě to kapku dráž - a ještě horší cesta 🙈😃 (bral jsem to na poslední chvíli a cestovky už tento hotel měly vyprodané)

0 Citovat

My sme boli teraz v októbri v Hurghade, Makadi Bay, a hotely najlepšie vychádzali nejaké 3-4 týždne pred odchodom. Potom už ceny nešli dole vôbec a lacnejšie izby sa vypredávali. 

0 Citovat

V lednu bude spousta LM do 5* pod 10k AI.

A už i teď jsou v nabídce:

https://dovolena.cz/trip-listing...2-83-84-86

0