Zdravím, nemáte náhodou někdo nevyužítý kód od Bookingu na 10% cash back ? Chodí to občas do emailu (mně teda často), ale zrovna když chci kupovat ubytování u kterého se to hodí, tak ho zrovna nemám. Pokud by někdo měl tak můžete poslat do zprávy, budu vám vděčný. Díky .
Ne, proč? Pořád tu žebrají jednodenní účty, tak jestli chtějí něco ušetřit, tak můžou něco zaplatit. Výhodný pro oba. I pro ně i pro toho, kdo dá kód.
Možná by šlo udělat víc různých témat: jedno třeba žebrající kódy zdarma a další pro lidi, co kód opravdu chtějí, protože jim ušetří i několik tisíc a chtějí za něj pár korun dát.
No... přeji Vám mnoho spokojených zákazníků... :-)
Pokud máte problém s jednodenními profily, lze zaslat přeci komukoliv do sz :-)
To snad nejsou moji zákazníci, ale těch, co mají kód a chtějí ho zpeněžit. Já jsem to tu jen nadhodil. Můžete jim kód posílat i vy. A když nebudete chtít za nějakou odměnu, tak můžete poslat třeba tomu pánovi, co si píše o kód takto: "Chodí to občas do emailu (mně teda často)" Teď akorát nevím, jestli když mu chodí dost často ho o sdílí, nebo ho nechá raději propadnout.
Zdravím všechny, měla bych 1 kódík platný do 3.10.
Podmínkou pro jeho získání je mi do sz poslat návod, jak koupit lístky na AC Milán přímo přes ofiko web - žádné přeprodejce nechci.
Dost tápeme s jejich registrací (potvrzení telefonního čísla se zdá jako main trouble - vyzkoušena 3 různá čísla) a nic moc kloudného se mi nepodařilo dohledat...
Takže..kdo mi první plnohodnotně pomůže, toho bude - moc díky za ochotu! 😀
Pochybuji, že je to důvod zakládat nějaké šmelinářské vlákno. Kdo sem plácne kód, o který nestojí, nejspíš je to dotyčnému jedno. Kdo preferuje osobnější kontakt, nabídne soukromou korespondenci. Kdo chce službu nebo protislužbu, má úplně stejnou možnost s tím, že kód může být k dispozici třeba delší dobu. Vzhledem k tomu, kolik kódů se generuje, tak za jeden "prodaný" kód bude deset rozdaných. A to ještě většina z nich vyprší nebo se jich zbaví i bez protislužby.
Ano, kšeftovat zde s penězmi bych si fakt nnetroufla - netušíte na koho zde narazíte a přijde mi,že absolutní minimum lidí by někomu cizímu ty peníze poslalo... ;-)
vadí mi zpeněžení už jen proto, na jaké stránce se nacházíte, postrádá mi to smysl a hlavní myšlenku cestovatelského fóra tohoto typu...
Zdravím všechny, měla bych 1 kódík platný do 3.10.
Podmínkou pro jeho získání je mi do sz poslat návod, jak koupit lístky na AC Milán přímo přes ofiko web - žádné přeprodejce nechci.
Dost tápeme s jejich registrací (potvrzení telefonního čísla se zdá jako main trouble - vyzkoušena 3 různá čísla) a nic moc kloudného se mi nepodařilo dohledat...
Takže..kdo mi první plnohodnotně pomůže, toho bude - moc díky za ochotu! 😀