Zdravím, nemáte náhodou někdo nevyužítý kód od Bookingu na 10% cash back ? Chodí to občas do emailu (mně teda často), ale zrovna když chci kupovat ubytování u kterého se to hodí, tak ho zrovna nemám. Pokud by někdo měl tak můžete poslat do zprávy, budu vám vděčný. Díky .
Mě se líbí, jak tady ten jeden Ferda se snaží všem vnutit, že je špatný jak to tady funguje. Přitom to jeho aukční vlákno zatim nikdo nevyužil, a slečna která chtěla protislužbu, tak ten kód pravděpodobně suší doteď, protože se zřejmě nikdo neozval :D
Prostě 99 % lidem je to úplně jedno jestli to je zadarmo, a kdo to využije. Smiř se s tim :D
Mě se líbí, jak tady ten jeden Ferda se snaží všem vnutit, že je špatný jak to tady funguje. Přitom to jeho aukční vlákno zatim nikdo nevyužil, a slečna která chtěla protislužbu, tak ten kód pravděpodobně suší doteď, protože se zřejmě nikdo neozval :D
Prostě 99 % lidem je to úplně jedno jestli to je zadarmo, a kdo to využije. Smiř se s tim :D
Sorry, ale já žádný svoje vlákno nemám. Ale v pohodě. Až budu potřebovat kód já, tak určitě využiji žádost o kód za peníze a nebudu žebrat. Každej je ale jinej a chápu, že spousta lidí chce mít vše zdarma a radši sockuje a doufá, že něco se jim podaří chytit. Tohle vlákno sleduju jen pro srandu, abych viděl, jak jsou nějaký lidi fakt drzý, že si založí účet jen aby požádali o kód. A svojí blbostí jsem doufal, že tenhle blbej systém by se mohl změnit.
A proč to měnit, když se tady střetla nabídka a poptávka? Hlavně já na tom žádný sockování nevidim, spíš jenom vychcanost z druhý strany, jak něco zpeněžit. :)
Tiež si myslím, že je to viac motivačné. Na bookingu rezervujem naozaj veľa a naposledy som dostala kód asi minulý rok. Sestra skoro nič a dostáva pravidelne.
Na Bookingu mám účet hoodně dlouho, mám Genius 3, rezervuji často. Za celá ta léta mi přišel jediný kód... Zkusím příležitostně založit další účet, který nebudu používat. Třeba mi na něj nějaký kód sem tam pošlou.
Ubytování beru tak 3x za rok, kód mi chodil tak za 1 - 2 měsíce, od té doby, co ho dávám k dispozici sem, my chodí nějak často. Od srpna mi jich přišlo už 7...
Dnes mi doslo na mail, ze ziskavam odmenu. Tesil jsem se na kod, ale ejhle, nabidlo mi to pouze, ze si mohu stahnout vyhodnou aplikaci, kterou ovsem uz mam. Prehledl jsem neco?