Zdravím, nemáte náhodou někdo nevyužítý kód od Bookingu na 10% cash back ? Chodí to občas do emailu (mně teda často), ale zrovna když chci kupovat ubytování u kterého se to hodí, tak ho zrovna nemám. Pokud by někdo měl tak můžete poslat do zprávy, budu vám vděčný. Díky .
Jen bych chtěl poprosit, aby ho rychle využil největší frajer tady odsud a jako obvykle ani nedal vědět, že ho použil, ať to případně můžou zkoušet ještě nějaký další cvoci. Pak někdy můžete třeba dát vědět, kdo jste na tom tak blbě, že jste ten kód zkoušeli.
Díky moc.
Tady je ten kód: DNERB (uděláme to trochu složitější, je to rozdělený na dvě části, tak to hlavně nezapomeň spojit) KVC5X
Nabídka do dnešní půlnoci, klasika 10% kreditů zpět. Booking se v mém případě zjevně probral, cca třetí nabídka za necelé dva měsíce po několika letech půstu.
Věnuji aktivně přispívajícímu členu zdejší komunity, zájemci do pošty.
Ja jsem to zkusila, protoze jsem si tesne predtim delal rezervaci do hotelu pres mobilni aplikaci a hotel ma na stejny termin jeste volne stejne pokoje. Bez CSOB Premium zvyhodneni mi to vyslo levneji, protoze tam byla takova ta "cena jen pro mobilni aplikaci" plus genius sleva, zatimco odkaz z CSOB vede jen na web a tam i po sleve (resp. se zapoctenim toho, co jako budou nasledne vracet) to vyslo o neco drazsi. Jeste navic bych asi musela platit tou kartou, zatimco jinak si muzu vybrat kartu k uctu v EUR, kde mam vyhodnejsi kurs, zatimco takhle by me banka jeste stahla na vymene na Kc. Takze pro me nepouzitelne.
Čau, potřebuji několik kódu, čeká mě dlouhá cesta, budu bydlet na více místech a nechci tolik utrácet. Pošlete mi je rovnou do soukromý zprávy, nestíhám to tu sledovat a někdo by mi to sebral.
zelenblbec: Tak na tebe tady kazdej opravdu cekal...az nam das prikaz poslat kod do zprav...jedine dobre, ze ti to tu nekdo sebere, ty arogantni deb*le :)
Čau, potřebuji několik kódu, čeká mě dlouhá cesta, budu bydlet na více místech a nechci tolik utrácet. Pošlete mi je rovnou do soukromý zprávy, nestíhám to tu sledovat a někdo by mi to sebral.