Zdravím, nemáte náhodou někdo nevyužítý kód od Bookingu na 10% cash back ? Chodí to občas do emailu (mně teda často), ale zrovna když chci kupovat ubytování u kterého se to hodí, tak ho zrovna nemám. Pokud by někdo měl tak můžete poslat do zprávy, budu vám vděčný. Díky .
Ahoj. Zmizely mi uplatněné 10% kódy z provedených rezervací ubytování na 2024. Tak to je teda hustý.... ty kódy mají nějakou platnost po uplatnění v rezervaci? 😶😶😶
Kdyz se uplatni kod, tak je z nej cashback v penezence, co ceka na vyrizeni- po probydleni se stane vyplacenym v penezence a ten ma potom platnost asi rok, a ta platnost casbacku je tam u kazde castky napsana, do kdy se ma pouzit, pak propadne.
Jinak kod ma platnost pred pouzitim, pak uz nefunguje.
V rezervaci ubytování po uplatněném 10% cashback kódu, bylo napsáno "gratulujeme, po skončení ubytování vám bude vyplaceno např. 32€ do booking peněženky".
Tyto hlášky s částkama v € mi z rezervací zmizely. Nechápu....
Já si expiraci kreditů hlídám a dohledávam v mobilní app takto : profil > odměny a peněženka > zobrazit aktivitu v odměnách > tam kliknu na ty, které jsou označeny jako " vyplaceno " a tam je napsán konec platnosti ..
Každopádně asi je rozdíl v typu kódu, který byl při rezervaci zadán, já vypozorovala jinou expiraci kreditů zadaných přes kódy 10% cashback a kreditů připsaných přes odkazy např. ISIC nebo VISA ..
Zdravím, mám tu jeden kód, který bohužel nestíhám využít. Nabídka trvá do 26.11. - předpokládám tedy, že je platný do dnešní půlnoci. Snad někdo využije.
Už se to tu řešilo, pokud je kód platný do 26.11., platí do 25.11. do 23’59 hod. Je to podobné, jako když booking v nabídce uvádí, že storno je možné např. do 17.11. a v potvrzení rezervace pak vidíte údaj 16.11. do 23’59 hod. Jasně, je to od nich trochu účelové.