Zdravím, nemáte náhodou někdo nevyužítý kód od Bookingu na 10% cash back ? Chodí to občas do emailu (mně teda často), ale zrovna když chci kupovat ubytování u kterého se to hodí, tak ho zrovna nemám. Pokud by někdo měl tak můžete poslat do zprávy, budu vám vděčný. Díky .
Min. hodnota rezervácie je 100 eur, čo som si neuvedomil a teda ho nemôžem využiť (mám nižšiu sumu rezervácie). Ale zrejme je platný len do dnešnej polnoci...
Zdravim, mohl by mi prosim nekdo poslat kod do zpravy? Potvrdim pak samozrejme s vyuzitim :). Jen ale nevim proc, na mobilu ani pc se mi neobjevuje, kam bych kod mohla zadat, neni potreba zaslat emailem a odkliknout to? Tak jsem to udelala naposledy a pak nebyl problem vlozit kod (objevila se moznost “zadat kod”🤔. Predem moc diky!
Verčo, kod se zadává až v úplně poslední fázi rezervace - v mobilní aplikace po kliknutí na "Poslední krok". Pod sekcí "Platba" je "Přidat promo kod" :-). V počítači nevím, ale bude to obdobné - proklikávat z emailu určitě nemusíte.
Míšo, presne tak jsem to delala - u pritele se promo kod objevil, u me ne 🤷🏼♀️😀. Tak az nam nejaka dobra duse posle kodik, tak to vezmem u nej 😀. Nebo jestli to je tim, ze jsem nedavno jeden kod na jednu noc jiz vyuzila 🤔.
Dobrý den, neměl by prosím někdo kód od Bookingu? Mně se v aplikaci občas objeví (rád jej příště poskytnu), ale zrovna nyní, když objednávám velkou rodinnou dovču, tak tam nic není. Předem velmi děkuji!
jinak pro všechny kdo budou mít ještě půl roku ((:) ČSOB Premium - po počátečních rozpacích už celkem dobře funguje sleva na bookingu při objednání v aplikaci u "výhod" platební karty - slevy jsou oproti bookingu potvrzené (mám Genius 3) a jsou u větší poloviny nabídek a cca 5-10%.... slevu vidíte v zeleném rámečku a odečte se vám těsně před placením....