Zdravím, nemáte náhodou někdo nevyužítý kód od Bookingu na 10% cash back ? Chodí to občas do emailu (mně teda často), ale zrovna když chci kupovat ubytování u kterého se to hodí, tak ho zrovna nemám. Pokud by někdo měl tak můžete poslat do zprávy, budu vám vděčný. Díky   .

Booking 10% cash back

Založil ve fóru Vyhledávače hotelů

to Ala: nejspíš by v tom ještě mohlo hrát roli to, že dříve jsem přes Booking objednávala min. několikrát ročně, poslední asi tři roky to bere často spolucestující na sebe( baví mně to vybírat😎)

0 Citovat

Zopakuji dříve napsané, mít v rodině více účtů.

Manželka se přes booking ubytuje 3x v roce a kódy ji chodí min. dvě období. A to tam ani nic nevyhledává. Já tam šmejdím pořád a ubytování mam min. 12x ročně a letos v lednu mi chodily kódy.... kdy budou chodit mě, je zase v booking hvězdách....

Tak asi takto u mě

1 Citovat

I to se tu řešilo už nejednou a výsledek byl vždycky stejný: u někoho ty málo používané účty fungují, u někoho vůbec...

1 Citovat

Pokud by se někomu hodilo: 6NZFB1YKB4 (10%, max 2500,-)

0 Citovat

díky moc :-)

0 Citovat

Ahojte,

nema prosim niekto volny kod na booking? :)

0 Citovat

Dobry den, neměl by někdo volný booking kód, prosím případně do zprávy , rád v budoucnu vrátím...

0 Citovat

Nabuduce posli ss. Niekto bol rychlejsi

0 Citovat

_Filip_ napsal(a):

mohu poprosit o kód? Děkuji

SZ

0 Citovat

Nemáte někdo prosím ještě volný kód? Rád v budoucnu oplatim...

0 Citovat

Ponúkam kód na 10%, platný do do polnoci 10. 6., pre aktívneho diskutéra, aj z bývalého AL.com.

Pošlite PM.

edit - kód odoslaný.

3 Citovat

Taky tak, platí do 11.06.  - pište SZ

 

1 Citovat

Dobré ráno. Nemáte někdo volný kód, prosím? Předem děkuji!!!

0 Citovat

Ahojte, nemate nekdo kodik? 

Pozor na uzivatele OLMC1, chtel prodat kod za 750 Kc, to jsem nezazil. 

Diky! 

3 Citovat

Proc pozor? To je jako nejaka povinnost to vsem dat "zadaco" (jak mi pises)? Podivej se kolik kodu jsem tady uz dal volne a pak vypisuj upozorneni.

Jedina tva aktivita zde na foru jsou 2 prispevky ...

 

1 Citovat

Jen že té kody dostavaté zadarmo. 

0 Citovat

OLMC1 davej to dal zadarmo tak, jako ostatni a nesnaz se zbohatnout na veci, kterou dostava uzivatel bookingu parkrat rocne zadarmo. Je tu vybudovana fajn komunita, ktera si pomaha, tak ji timto nekaz. 

0 Citovat

Bezpochyby ano ale odmitam je dat "zadaco" cloveku, ktery tady nicim neprispel a kdyz to odmitnu, vypisuje hned oznameni. Sorry jako ...

Zrovna ty tady vykladej neco o komunite ...

1 Citovat

To je výborný, 750 Kč za kód na Booking, kam jsme to dopracovali 😁. Jako pochopím, když to někdo nechce dát veřejně a pošle to někomu do zpráv (například někomu, kdo tu je aktivní), ale nechat si za to platit? A ještě takovou částku? To mi přijde fakt ubohý. 

Beztak bych se nedivil, kdyby si za to chtěl nechat zaplatit a sám tu zdarma využíval kódy od jiných lidí, které tu někdo zveřejní.🤦🏻‍♂️

5 Citovat

@MichaelH - kolik kodu jsi tady uz postnul?

0 Citovat

Prý fajn komunita :-). Devadesát procent lidí, co tu "žebrají" o kód, se sem přihlásí jenom kvůli tomu a ještě mají tu drzost, že napíší, ať jim to člověk pošle.  :-) Každý si se svým kodem může udělat co chce a nikomu do toho nic není. Ono pro někoho, kdo chce rezervovat ubytko za 30 tis je to pořád fajn obchod. Takže asi tak.

6 Citovat

Vnímám to velice obdobně, dík

0 Citovat

OLMC1 Od toho tady je ta komunita, aby si pomahala a prilakala dalsi cleny, kteri pak pomuzou jinym. O tom to tady je. Chces-li delat ksefty s kodama a vydelavat na lidech, tak muzes treba na bazos. 

niemandos_1 A co je na tom spatne? Jeden clovek nabizi pomoc jinemu a ten jiny tu pomoc vyuzije. Je to tu zavedeno na vzajemne pomoci a prijde mi smutny, ze s tim tady chce clovek obchodovat. Co kdyz sam ten clovek to ma od nekoho zadarmo a ted to chce jen zpenezit? To je proste prasarna. 

0 Citovat

Pokiaľ chce niekto ponúknuť kód za prachy, jeho vec, jeho kód, jeho boj. Len by bolo fajn to napísať hneď priamo do príspevku, v ktorom ten kód ponúka, aby PM posielali len tí, ktorí sú fakt ochotní za kód platiť.

10 Citovat

Bambino napsal(a):

...kterou dostava uzivatel bookingu parkrat rocne zadarmo... 

Trochu upřesním: zdaleka ne každý a zdaleka ne párkrát ročně. Konkrétně já jsem za mých asi 15 let na Bookingu dostal jeden jediný kód. Systém rozesílání kódů asi chápe jen sám Booking; řešilo se to tady už Xkrát.

1