Zdravím, nemáte náhodou někdo nevyužítý kód od Bookingu na 10% cash back ? Chodí to občas do emailu (mně teda často), ale zrovna když chci kupovat ubytování u kterého se to hodí, tak ho zrovna nemám. Pokud by někdo měl tak můžete poslat do zprávy, budu vám vděčný. Díky .
Manželka se přes booking ubytuje 3x v roce a kódy ji chodí min. dvě období. A to tam ani nic nevyhledává. Já tam šmejdím pořád a ubytování mam min. 12x ročně a letos v lednu mi chodily kódy.... kdy budou chodit mě, je zase v booking hvězdách....
OLMC1 davej to dal zadarmo tak, jako ostatni a nesnaz se zbohatnout na veci, kterou dostava uzivatel bookingu parkrat rocne zadarmo. Je tu vybudovana fajn komunita, ktera si pomaha, tak ji timto nekaz.
To je výborný, 750 Kč za kód na Booking, kam jsme to dopracovali 😁. Jako pochopím, když to někdo nechce dát veřejně a pošle to někomu do zpráv (například někomu, kdo tu je aktivní), ale nechat si za to platit? A ještě takovou částku? To mi přijde fakt ubohý.
Beztak bych se nedivil, kdyby si za to chtěl nechat zaplatit a sám tu zdarma využíval kódy od jiných lidí, které tu někdo zveřejní.🤦🏻♂️
Prý fajn komunita :-). Devadesát procent lidí, co tu "žebrají" o kód, se sem přihlásí jenom kvůli tomu a ještě mají tu drzost, že napíší, ať jim to člověk pošle. :-) Každý si se svým kodem může udělat co chce a nikomu do toho nic není. Ono pro někoho, kdo chce rezervovat ubytko za 30 tis je to pořád fajn obchod. Takže asi tak.
OLMC1 Od toho tady je ta komunita, aby si pomahala a prilakala dalsi cleny, kteri pak pomuzou jinym. O tom to tady je. Chces-li delat ksefty s kodama a vydelavat na lidech, tak muzes treba na bazos.
niemandos_1 A co je na tom spatne? Jeden clovek nabizi pomoc jinemu a ten jiny tu pomoc vyuzije. Je to tu zavedeno na vzajemne pomoci a prijde mi smutny, ze s tim tady chce clovek obchodovat. Co kdyz sam ten clovek to ma od nekoho zadarmo a ted to chce jen zpenezit? To je proste prasarna.
Pokiaľ chce niekto ponúknuť kód za prachy, jeho vec, jeho kód, jeho boj. Len by bolo fajn to napísať hneď priamo do príspevku, v ktorom ten kód ponúka, aby PM posielali len tí, ktorí sú fakt ochotní za kód platiť.
Trochu upřesním: zdaleka ne každý a zdaleka ne párkrát ročně. Konkrétně já jsem za mých asi 15 let na Bookingu dostal jeden jediný kód. Systém rozesílání kódů asi chápe jen sám Booking; řešilo se to tady už Xkrát.