Zdravím, nemáte náhodou někdo nevyužítý kód od Bookingu na 10% cash back ? Chodí to občas do emailu (mně teda často), ale zrovna když chci kupovat ubytování u kterého se to hodí, tak ho zrovna nemám. Pokud by někdo měl tak můžete poslat do zprávy, budu vám vděčný. Díky .
Když chci využít odměnu z peněženky u rezervovaného pobytu, tak to asi musím zaplatit předem, že?
ano, ale klidne az pred tim, nez to bude booking chtit stahnout sam. Ne pri rezervaci. Delam to tak pokazde, nejdriv rezervace a den pred stazenim bookingem to platim za pouziti kreditu z penezenky.
Jestli má někdo volný kód, budu strašně vděčný do SZ. Zkoušel jsem tady psát ale zatím nic. Mám rezervovat delší ubytko, tak by to mělo význam. Moc děkuji a určitě pošlu taky, když obdržím 😀
Když chci využít odměnu z peněženky u rezervovaného pobytu, tak to asi musím zaplatit předem, že?
Mne znížil booking cenu rezervácie o hodnotu peňaženky, s poznámkou, že 10,54€ zaplatil booking. Platba z peňaženky bola automaticky vyznačená a ja som zvolil platbu na ubytovaní. Na rezervácii z bookingu mám pod cenou za ubytovanie uvedenú poznámku, že 10,54€ zaplatil booking.
@provozovatel CL: tak jak jde třeba zvolit tučné pismo by mělo být možné 'zneviditelnit' určitý text pro nepřihlášené a pro vyhledávače. Tím by se omezily návštěvy nepřihlášených vyzobavacu kódů. Ale z toho samozrejme nic nebude - pro CL čím víc návštěv stránek, tím líp pro reklamy...
@mil.maccza: myslíš že 5 příspěvků (z toho min. 2 jspu žádost o kód) za 4 roky je dostatečná aktivita, jak to požadoval Libor_S?
divan: nevim jak se to vycita, ale prispevku mam tedy rozhodne vic. a omlouvam se, ze nejsem vyrecny. myslim, ze tu "neotravuju" porad. ale zrovna planuju ubytko za 1000e, tak by se kod hodil. bohuzel co mi zatim prisel do mailu, tak jsem stacil uplatnit ja sam. samozrejme pokud bych ho nepotreboval, tak nemam problem ho zde poskytnout. pokud to nekomu vadi, ze tu zadam, tak at mi ho neposkytuje, myslim, ze to preziju i bez toho. ale kazda mala pomoc je dobra