Zdravím, nemáte náhodou někdo nevyužítý kód od Bookingu na 10% cash back ? Chodí to občas do emailu (mně teda často), ale zrovna když chci kupovat ubytování u kterého se to hodí, tak ho zrovna nemám. Pokud by někdo měl tak můžete poslat do zprávy, budu vám vděčný. Díky .
Ahojte, mam otazku. Pokial zadam cashback kod ale nastavim platbu dajmetomu az o mesiac, nestrati ten kod platnost? Alebo to treba zaplatit radsej hned? Diky
Jde Vam kombinovat nekomu kod zaroven s cashbackem od napr. Erste nebo CSOB? Mam dojem, ze to tu nekdo psal, ze mu to funguje. Ja teda pokud jdu pres jejich odkazy, tak tam rdek pro promokod chybi. A + kdyz jdu pres CSOB Mastercard, tak po prihlaseni mi i ta jejich sleva az 10% zmizi, takze to lze vyuzit jen bez prihlaseni do uctu, coz nechapu, jak se pak spravuje rezervace, kdyz to neni rezervace pres ucet v bookingu🤦♀️🤷.
Ahoj, mne funguje cez Erste cez odkaz cez appku 4% cashback + promo kod od booking 10% mozes zadat az uplne na konci tesne pred platenim, policko tam je (viď. foto), aspon teda u mna..takto robim kazdu jednu rezervaciu a uz ich bolo viac 🙂
Já tam pole na slevový kód někdy mám a někdy nemám, někdy fungovala zároveň i sleva přes link od ČSOB a příště nefungovala... Žije si to vlastním životem..
Ohledně použití 10 % zpět v kreditech a cashbacku od Erste se mi možnost zadání promo kódu zobrazuje až v posledním kroku při platbě, a to i s možností cashbacku. Občas se ale musím přes George proklikávat vícekrát, protože mi stále vyskakují Mapy.cz. Ale ještě se mi nestalo že bych tam možnost zadat promo vůbec neměl.
@Libor_S Už je použitý a info žádné. Asi opět nějaký kolemjdoucí... Kdyby náhodou měl někdo volný, prosím o zaslání, mám v merku ubytování za 35 tisíc a to už by bylo poznat.