Zdravím, nemáte náhodou někdo nevyužítý kód od Bookingu na 10% cash back ? Chodí to občas do emailu (mně teda často), ale zrovna když chci kupovat ubytování u kterého se to hodí, tak ho zrovna nemám. Pokud by někdo měl tak můžete poslat do zprávy, budu vám vděčný. Díky .
Ahoj, nemá prosím niekto kód, ktorý nevyužije? Potrebujem dnes urobit rezerváciu vo vyššej hodnote. Prosím zaslať do SZ alebo na email:lojae@pobox.sk
ďakujem
Ako pripadnú protislužbu ponúkam bezplatné vystavenie: 2 x jednosmerný lístok na trase BA -VIE letisko alebo opačne autobusovou spoločnosťou Slovak lines (možná rôzna kombinácia, napr. pre dve osoby 1 x jednosmerný, alebo pre jednu osobu tam a späť lístok) , alebo recipročne nasledovný booking (potom, ako ho obdržím).
Skuste najpr pozriet cez stranku visa ci vam to dava rovnaku sumu + cashback rovno bez toho aby ste museli pouzit kodik. Jedina podmienka je platba visa kartou. Teraz som tak napr v Albansku sice to bolo tusim 8% ale zo 750€ aj tak super a nemusite pouzit ani kodik.
Vždycky je dobré zkontrolovat cenu na webu v PC i v app. v mobilu, bez prokliku i s proklikem apod. Booking umí s cenami kouzlit... Pak může někdy nastat to známé nechci slevu zadarmo.
Ešte donedávna išla VISA aj MasterCard otvoriť aj v ich appke, tam boli zas iné ceny ako cez prehliadač, aktuálne to nejde. Otvoriť tam ale ide Miles&More alebo FlyingBlue ale zas to neviem odstrániť, aby mi to automaticky nedávalo cez ich ref
Jenom pro zajimavost, ted mi funguje cashback pres VISA odkaz ve vysi tez 10% a platba az na miste, ne pri rezervaci jako s kody.
Funguje to teď i přes odkaz u MC kreditky v aplikaci ČSOB. Sleva 5-10% u všech 3 ubyt. co jsem bookoval, jde to kombinovat se slevovým kódem. Fungovalo to i u ubyt. s platbou až na místě.
[/citace]
To je zajímavé, mívala jsem to tam dřív a zrovna před 14 dny jsem řešila to samé a už tam nebyla sleva ale jakoby kupóny na příští pobyt a stalo se dokonce to že se přes odkaz ČSOB ceny bookingu zvedly! Ano zvedly oproti mym genius acount přes mobil. Takže já jsem byla zklamaná a vzala jsem ubytování mimo jejich slevu”