Zdravím, nemáte náhodou někdo nevyužítý kód od Bookingu na 10% cash back ? Chodí to občas do emailu (mně teda často), ale zrovna když chci kupovat ubytování u kterého se to hodí, tak ho zrovna nemám. Pokud by někdo měl tak můžete poslat do zprávy, budu vám vděčný. Díky   .

Booking 10% cash back

Založil ve fóru Vyhledávače hotelů

Předchozí kód je již uplatněn. Kdyby měl někdo volný kód, tak s díky využiji. 

0 Citovat

Nemá někdo prosím slevový kód? 

0 Citovat

Ahojte ak by mal niekto kodik budem rad...

p.s nejak by sme sa aj € dohodli napr...

vlado81@centrum.sk

Dakujem

0 Citovat

Kód na 10% do peňaženky platný dnes do polnoci pošlem prvému, kto mi napíše SS.

Kód už nie je k dispozícii

1 Citovat

Ahoj, nemá někdo slevový kód? Předem moc děkuji!

0 Citovat

HEXU4VPSZQ

10% max 100e do kreditu

1 Citovat

Nemáte prosím někdo platný kód? děkuji

0 Citovat

Petra _17: Ahoj, poslal jsem ti kód na SZ.

0 Citovat

Ahoj, nema prosim nekdo platny kod na cashback? Dekuji! :-)

0 Citovat

Hezky den, mate prosím někdo platný kód? Moc dekuji, momentálně by se mi dost hodil. Protože ubytování jsou na poslední chvíli dost drahé :((

0 Citovat

Posílám kód:

QBTTX18PN3

Do 7. prosince 2024.

0 Citovat

Ahoj, nemá prosím niekto kód, ktorý nevyužije? Potrebujem dnes urobit rezerváciu vo vyššej hodnote. Prosím zaslať do SZ alebo na email:lojae@pobox.sk 

ďakujem 

Ako pripadnú protislužbu ponúkam bezplatné vystavenie: 2 x jednosmerný lístok na  trase BA -VIE letisko alebo opačne autobusovou spoločnosťou Slovak lines (možná rôzna kombinácia, napr. pre dve osoby 1 x jednosmerný, alebo pre jednu osobu tam a späť lístok) , alebo recipročne nasledovný booking (potom, ako ho obdržím).   

0 Citovat

Skuste najpr pozriet cez stranku visa ci vam to dava rovnaku sumu + cashback rovno bez toho aby ste museli pouzit kodik. Jedina podmienka je platba visa kartou. Teraz som tak napr v Albansku sice to bolo tusim 8% ale zo 750€ aj tak super a nemusite pouzit ani kodik.

0 Citovat

"Skuste najprv pozrieť cez stranku visa ci vam to dava rovnaku sumu + cashback .................."

ďakujem za info, ale pre mňa cenovo nepoužitelné. 

0 Citovat

Teraz uz tu visu zmenili co som kukal.

Uz to nejde cez appku len cez web a treba tam dat kod VISABKNG

Inokedy som klikol, dalo ma to do appky a hned tam ta zlava bola a obcas to islo kombinovat aj s 10%kodom od bookingu

0 Citovat

jaká je prosímvás ta stránka visa?

0 Citovat

Visa:     https://sp.booking.com/index.cs....id=2393080

Mastercard:     https://sp.booking.com/index.en....id=2393117

Zkontrolujte ale i cenu bez těchto prokliků, někdy bývá cena navýšená a sleva tak veškerá žádná. 

2 Citovat

Vždycky je dobré zkontrolovat cenu na webu v PC i v app. v mobilu, bez prokliku i s proklikem apod. Booking umí s cenami kouzlit... Pak může někdy nastat to známé nechci slevu zadarmo.

1 Citovat

Pro jistotu - proklik přes MC nebo VISu už pak nenabízí možnost přidat promo kód, takže to vychází pak skoro šul nul.

0 Citovat

Skor by ma zaujimalo ci je cena rovnaka cez visa/ mastercard  alebo treba v buducnosti skusat oba varianty?

0 Citovat

Ešte donedávna išla VISA aj MasterCard otvoriť aj v ich appke, tam boli zas iné ceny ako cez prehliadač, aktuálne to nejde. Otvoriť tam ale ide Miles&More alebo FlyingBlue ale zas to neviem odstrániť, aby mi to automaticky nedávalo cez ich ref 

0 Citovat

Ahoj cestovatelé,

Kód na 10% do peněženky platný do dnešní půlnoci pošlu nejrychlejší/mu registrované/mu která/ý pošle zprávu do SZ.

Již to není aktuální, kód odeslán.

1 Citovat

Tiez mam jeden volny kod ktory nevyuzijem, platny do 11.12, ak by niekto mal zaujem napise SZ poslem... 

Edit: poslané....

0 Citovat

Edit: již neplatné

10% discount do 12. (tedy 11.) prosince

Opet pres SZ, opet aktivnimu clenu fora.

0 Citovat

divan napsal(a):

[citace="Mandre"]

Jenom pro zajimavost, ted mi funguje cashback pres VISA odkaz ve vysi tez 10% a platba az na miste, ne pri rezervaci jako s kody.

Funguje to teď i přes odkaz u MC kreditky v aplikaci ČSOB. Sleva 5-10% u všech 3 ubyt. co jsem bookoval, jde to kombinovat se slevovým kódem. Fungovalo to i u ubyt. s platbou až na místě. 

[/citace]

To je zajímavé, mívala jsem to tam dřív a zrovna před 14 dny jsem řešila to samé a už tam nebyla sleva ale jakoby kupóny na příští pobyt a stalo se dokonce to že se přes odkaz ČSOB ceny bookingu zvedly! Ano zvedly oproti mym genius acount přes mobil. Takže já jsem byla zklamaná a vzala jsem ubytování mimo jejich slevu”

0