Zdravím, nemáte náhodou někdo nevyužítý kód od Bookingu na 10% cash back ? Chodí to občas do emailu (mně teda často), ale zrovna když chci kupovat ubytování u kterého se to hodí, tak ho zrovna nemám. Pokud by někdo měl tak můžete poslat do zprávy, budu vám vděčný. Díky   .

Booking 10% cash back

Založil ve fóru Vyhledávače hotelů

Mě slevy přes MC link z aplikace ČSOB dlouho nefungovaly. Před pár týdny mi fungovaly výborně, jak jsem popisoval v citaci výše. A před pár dny zase přestaly fungovat.

Že  sleva  u Bookingu není vždycky sleva a že s tím často kouzlí je běžné, píšu o tom o několik příspěvků výše...

1 Citovat

Krásný den,

kdyby měl 10% cashback navíc, budu vděčná. Jednu dobu mi chodili často, tak jsem je sem dávala, ale už bohužel nechodí. 

Mockrát děkuji. 

0 Citovat

Čaute, máte někdo kod na Booking? Předem díky!

0 Citovat

Platí do 15.12.2024

URH8DA6K5D

Nějak jsem přehlédl, že dorazil, nyní přišla, připomínka, že ještě nebyl využit....

0 Citovat

Mam kód, jestli má někdo zájem a využije

0 Citovat

Ahoj, můžu poprosit ? Děkuju 🙂

0 Citovat

michalkovix napsal(a):

Mam kód, jestli má někdo zájem a využije

Omlouvám se, už jsem.ho nasdilel.

0 Citovat

Ahoj, kdyby nahodou ještě někdo další měl kód, který nevyužije, moc prosím o SZ, děkuji 

0 Citovat

ahoj,nema niekto volny kod,mam ubytko vo vyssej cene tak by mi to pomohlo ....ak mozem poprosit do sukr.spravy ....dakujem velmi pekne

0 Citovat

Kto chce kód na 10% do kreditu platný dnes do polnoci nech pošle SS, prvý ho dostane.

Edit Kód už odoslaný fevlandovi

1 Citovat

KATAH5RCA4  plati do 18.12

0 Citovat

ahoj, pokud by měl někdo volný booking kod, teď by mi to velmi pohodlo, děkuju! (prosím do SZ)

0 Citovat

Zdravim, nemel by nekdo kod navic prosim?

Predem dekuji.

0 Citovat

10% max 100e

N1XX25346T

0 Citovat

Kod je uz pouzity, ale aj tak vdaka :) 

0 Citovat

neměl by někdo ještě jeden, ideálně do soukromé zprávy, teď by se mi to moc hodilo! děkuju

0 Citovat

4PXH1YK9V7 do dnešní půlnoci ...

0 Citovat

Zdravím, poptávám volný kod na Booking cashback, ideálně do zprávy, děkuji a hezký den všem :-)

0 Citovat

Mají vždycky kódy vždy omezení maximálně 100 € nebo to někdy je 10% prostě klidně z vyšší částky?:)

0 Citovat

Ahoj...pokud někdo máte volný kód- prosím do zprávy... Můžu oplatit kódem do Alzy. Děkuji 

0 Citovat

Zdravím, stále poptávám volný kod na Booking cashback, ideálně do zprávy, děkuji a hezký den všem :-)

0 Citovat

2Z5D4MAQQR do 21. 12. 

0 Citovat

2SXW7PM28P

1 Citovat

Prosím o slevu na booking, mohu nabídnout 800 Kč slevu na Pelikan na zpáteční letenku.

Nejlépe do sz děkuji za ochotu již sem zde taky několik kódů daroval ale když potřebuji zrovna já tak nikde nikdo.

0 Citovat

Ahoj cestovatelé,

Kód na 10% do peněženky platný do půlnoci 29/12 pošlu nejrychlejší/mu registrované/mu která/ý pošle zprávu do SZ.

Již to není aktuální.

0