Zdravím, nemáte náhodou někdo nevyužítý kód od Bookingu na 10% cash back ? Chodí to občas do emailu (mně teda často), ale zrovna když chci kupovat ubytování u kterého se to hodí, tak ho zrovna nemám. Pokud by někdo měl tak můžete poslat do zprávy, budu vám vděčný. Díky   .

Booking 10% cash back

Založil ve fóru Vyhledávače hotelů

trangi napsal(a):

Ahoj, mám Genius 3, ubytovávám se už dva měsíce každý den a žádné kódy mi nechodí. Jak to? Chodí mi leda 5% na půjčení auta od mapy.cz. Tak co, jak to chodí?

Nijak, už se to tady řešilo. ;) Navíc, proč by Ti posílali kódy, když se pěkně vzorně pořád ubytováváš? :D 

1 Citovat

Nemáte někdo slevový kód? Poslala by mi ho nějaká dobrá duše do soukromé zprávy? Za odměnu pošlu Kohuke🇪🇪🇪🇪🇪🇪

0 Citovat

Kod prosim jeste, pokud mate nekdo navic, kdyztak napisu sz. Wizz zase v noci caroval s letenkama😇….diky moc.

0 Citovat

Ahoj, chtěl bych poprosit o aktuální slevový kód do SZ. Byla by přízeň?

0 Citovat

Ahojte, taky bych moc moc chtěla poprosit jestli by byl někdo ochoten se podělit s nevyužitým kódem do SZ.

Kodaňské ceny jsou docela psycho :)

Převeliké díkyyy

0 Citovat

Michaelo, zrovna v jinem vlákně byla akce na kupony od AO Hotels, v Kodani tam akorát mají  pobočku. Za 1000 Kč/1 noc/2osoby je na hlavní město Dánska moc dobrá cena.

0 Citovat

@romancient Díky moc za tip, jen tentokrát jsem bohužel mimořádně vázaná na konkrétní ubytko, které bych si skrz cenu nikdy sama nevybrala :D 

Tak se to snažím ostrouhat co nejvíc aspoň takto. 

0 Citovat

Kto chce kód na 10% do kreditu nech pošle SS, platný je do 11.1. /čiže asi dnes do polnoci/

Kód má Vlado81, ostatní nabudúce

0 Citovat

Ahoj, využil bych teď booking 10 %, kdyby to někomu přišlo bez využití. Muchas gracias.

0 Citovat

Čauky nemáte náhodou někdo kódík k dispozici? :-) 

0 Citovat

Ahoj, už jsem zde pár kódu rozdala a zrovna, když by se mi nějaký hodil, tak žádný nepřišel... Neměla by nějaká hodná duše k dispozici nějaký? Samozřejmostí oplatím, jen co budu moct :) nejlépe do zpráv prosím 

0 Citovat

437A54D9CT   do dnešní půlnoci

0 Citovat

Už ho zřejmě někdo využil 🥲

0 Citovat

Kto chce kód na 10% do kreditu nech pošle SS, platný je do 14.1. /čiže asi dnes do polnoci/. Prvý ho dostane.

Edit: má ho Bača, ostatní niekedy nabudúce

1 Citovat

Edit: jiz neaktualni

10% cashback do dnesni pulnoci

Podminka: alespon 100+ reakci

Vice pres SZ

1 Citovat

Ponukam jeden kod platny do zajtra, cez sukromnu spravu.

EDIT: odoslany

1 Citovat

5T9S68E7BR

zkuste napsat, když využijete.

0 Citovat

Už někdo využil... :-( stále sháním, kdybyste někdo měl..

0