Zdravím, nemáte náhodou někdo nevyužítý kód od Bookingu na 10% cash back ? Chodí to občas do emailu (mně teda často), ale zrovna když chci kupovat ubytování u kterého se to hodí, tak ho zrovna nemám. Pokud by někdo měl tak můžete poslat do zprávy, budu vám vděčný. Díky   .

Booking 10% cash back

Založil ve fóru Vyhledávače hotelů

děkuji, použito.

0 Citovat

Ahoj cestovatelé, měl byste někdo prosím Vás volný kód do SZ?   Pošlu za odměnu 300 kč na Váš účet.

Díky moc, Martin

0 Citovat

Kam až se to vyšplhá 😀

1 Citovat

Ahoj,

prosim o kód do SZ pokud by jste ho meli:)

Děkuji Jirka

0 Citovat

Ahojky, chystam vetsi cestu a hodil by se mi kod, posles prosim? Odmenim se!;)

0 Citovat

Ahojte, ak by mal niekto volny kupon, mohli by ste pls. poslat do sukromnej spravy? Vopred dakujem :)

0 Citovat

VKQSR3THFM, platí do 17. února.

1 Citovat

Ahoj, kdyby měl někdo prosím kód, který nevyužije, byla bych moc vděčná, moc ráda někdy zase oplatím :) nejlépe do sz

0 Citovat

Ahoj, připojuji se prosím pokud má někdo volný kód tak prosím do SZ, potrebuju jen jednu velkou rezervaci:)

Děkuji Jirka

0 Citovat

@jiri sindelar - SZ

0 Citovat

Moc Ti dekuji a preji hezky den:)

0 Citovat

Pokud by měl někdo 10% prosím do SZ. 

Diky moc 

0 Citovat

Kto chce kód na 10% do kreditu nech pošle SS, platný je dnes do polnoci. Prvý ho dostane.

Edit: Kód už poslaný 

0 Citovat

Ahoj. Má někdo volný kód? Předem děkuji. Do SZ.

0 Citovat

@Audit,  mas v sz

1 Citovat

Kdyby mel nekdo volny kód na booking prosim o zaslani do sz.

Dekuji!

0 Citovat

Ahoj, nemáte někdo kód? Mně nepřijde a nepřijde :D Děkuji předem.

0 Citovat

Ahoj, někdo prosím kód co teď nevyužije? :) Prosím do zprávy, použiji jej hned. Děkuji mnohokrát. 

0 Citovat

Přišla bída na kozáky a pro změnu uvítám cashback kód já.
Pokud někomu nadbývá, prosím do SZ.
Děkuji.

0 Citovat

hankaa napsal(a):

Ahoj, nemáte někdo kód? Mně nepřijde a nepřijde :D Děkuji předem.

SZ :)

0 Citovat

Hezký den kdyby byl nějaký volný kód prosím do zprávy nebo na email kocist@seznam.cz. Děkuji 

0 Citovat

Ahoj, mám kód platný do dnes, kdo máte zájem tak napište SZ 😊 

Edited: kód už byl poslaný

0 Citovat

Dobrý den, nemá náhodou někdo jeden kód navíc? Platný klidně jen do dnešní půlnoci. Díky 🙂

0 Citovat

Ahoj, nema někdo prosím kód? Před 1-2 měsíci jsem já sám nasdilel 2x, proto budu moc vděčný.  Když tak do SZ. Děkuji moc

0 Citovat

Zdravím, tady mám kód platný do konce dne 28.02. Pokud ho použijete, napište dole nebo dejte ❤️ na tento příspěvek, aby ostatní věděli, že už neplatí. Dík.

PYG2H92MYM

1