Zdravím, nemáte náhodou někdo nevyužítý kód od Bookingu na 10% cash back ? Chodí to občas do emailu (mně teda často), ale zrovna když chci kupovat ubytování u kterého se to hodí, tak ho zrovna nemám. Pokud by někdo měl tak můžete poslat do zprávy, budu vám vděčný. Díky   .

Booking 10% cash back

Založil ve fóru Vyhledávače hotelů

lajzto napsal(a):

Dobrý den, nemá náhodou někdo jeden kód navíc? Platný klidně jen do dnešní půlnoci. Díky 🙂

sz

0 Citovat

Ahoj, tentokrát byl bych já vděčný za nevyužitý kód. Děkuju

0 Citovat

11VE7BKM6F do 6.3.2025

1 Citovat

Někdo byl rychlejší...  

I tak děkuju

0 Citovat

Ahoj. Nema prosim jeste nekdo navic jeden kod?? ….ja to mam marny na bookingu, nikdy zadny kod neprisel🤦‍♀️🤔.

0 Citovat

Ahoj, také jsem stálá žebračka o kód :) Nikdy mi žádný nepřišel. Kdyby někdo měl a nepotřeboval, prosím do zprávy. Děkuji. 

0 Citovat

Mandre napsal(a):

Ahoj. Nema prosim jeste nekdo navic jeden kod?? ….ja to mam marny na bookingu, nikdy zadny kod neprisel🤦‍♀️🤔.

SZ

1 Citovat

mam jeden do 17.3. SZ. davam podruhe, kdyby me chtel nekdo zase narknout, ze jsem onehda jednou pozadal :)

edit: udano Dominik_14

0 Citovat

Dobry den,

mel by nekdo prosim do SZ kodik?:)

dekuji mnohokrat:)

0 Citovat

Nabízím jeden kód do 9.3.2025. Zájemce a ať se ozve do zprávy :)

edit: udáno

0 Citovat

Ahoj,

Měl Měl někdo kód do SZ? Mě vůbec nechodí:(

Děkuji Jirka

0 Citovat

Nemá náhodou někdo volný kodík na Booking? Kdyžtak prosím do SZ, díky! :)

0 Citovat

Ahoj, nemáte někdo volný kód pro někoho kdo poslední svoje čtyři dal k dispozici a teď mi chybí pro sebe? :) Pokud ano, prosím do SZ. Děkuji

EDIT: Vyřešeno, zakoupeno bez kódu :)

0 Citovat

Ahoj,

Měl Měl někdo kód do SZ? Mě vůbec nechodí:(

Děkuji Jirka

0 Citovat

Ahoj, mám kód platný do 11.3., kdo máte zájem tak napište SZ 😊 

Edit: kód odeslán

0 Citovat

QW2TCH42S5 do 11.3.

0 Citovat

Děkuji, kód jsem využil.

0 Citovat

Ahoj, nemáte někdo volný kód, prosím? Stačí platnost klidně do dnešní půlnoci. Kdyžtak moc děkuji za poslání do SZ.

0 Citovat

Zoharejda napsal(a):

Ahoj, nemáte někdo volný kód, prosím? Stačí platnost klidně do dnešní půlnoci. Kdyžtak moc děkuji za poslání do SZ.

Poslaný do SZ

0 Citovat

Dobry den,

mel by nekdo prosim do SZ kodik?:)

dekuji mnohokrat:)

0 Citovat

U mě stále aktuální a stále hledám :) děkuji 

Pavel V. napsal(a):

Ahoj, nemáte někdo volný kód pro někoho kdo poslední svoje čtyři dal k dispozici a teď mi chybí pro sebe? :) Pokud ano, prosím do SZ. Děkuji

EDIT: Vyřešeno, zakoupeno bez kódu :)

0 Citovat

Ahoj, kdyby někdo chtěl využít kód na 10% cashbacku na bookingu, tak zde kód:

6S45T3FZ7V

0 Citovat

Přišel jsem 5 minut po zveřejnění a už někdo pouzil:(nemáte prosím někdo jeden kód do SZ?:)

0 Citovat

Dobré ráno, předchozí kód již použit. 
Pokud by někdo měl ještě jeden, o který by se chtěl podělit, budu rád, prosím do SZ. 
Díky!

0 Citovat

Prosím, máte někdo kód, pro nějž nemáte využití? Když tak prosím zaslat do zprávy. Díky!

0