Zdravím, nemáte náhodou někdo nevyužítý kód od Bookingu na 10% cash back ? Chodí to občas do emailu (mně teda často), ale zrovna když chci kupovat ubytování u kterého se to hodí, tak ho zrovna nemám. Pokud by někdo měl tak můžete poslat do zprávy, budu vám vděčný. Díky .
Chodí ty kódy ještě vůbec ? Poslední dobou vidím samé žádosti, ale skoro nikdo už kódy nedává a mě taky před půl rokem chodily a teď když bych fakt potřeboval tak vůbec nic.
Ahoj, pokud by měl někdo kód, prosím napište do SZ, budu Vám moc vděčný. Když dostávám to na mail a nepoužívám, tak vždycky dávám ty kódy sem, rád bych tentokrát využil něčí. Děkuji.
V posledním roce jsem zde poskytnul mnoho kódů a teď, když by se mi hodil na větší rezervaci (na mé poměry), nepřichází. Kdyby někdo měl nevyužitý, prosím do SZ. Předem díky.
Mám promo kod na zľavu 10% (Odmena bude vyplatená do booking.com peňaženky vo forme cestovateľského kreditu) platný do dnešnej polnoci. Málo pravdepodobné sa stalo skutočnosťou a kód teraz nepotrebujem. V prípade záujmu píšte do SZ.
karel napsal(a): Protoze jsou někteří čtenáři tématu bez základní slušnosti, aby napsali, že kód použili.
Skôr je problém v tom, že táto diskusia je prístupná aj pre neregistrovaných a je jedna z prvých, ktorú google vyhodí, keď hľadáte "booking 10% cash back". Takže s veľkou pravdepodobnosťou kód použil niekto, kto tu nie je ani registrovaný a len hľadal na googli fungujúce kódy...
Pokiaľ chcete, aby bol kód použitý len v rámci diskutérov z cestujlevne, treba ho posielať len cez súkromné správy.
@ jerry Ok, špatně jsem se vyjádřil, už jsem před nějakou dobou zmínil, že právě neregistrovaní čtenáři jsou mor tohoto tématu. Každopádně osobně roky kódy posílám přes SZ a jen lidem, kteří jsou zde aktivní.
Edit: zrovna by se mi nějaký kód hodil, nemáte někdo?
Pokud vam uz dlouho nic neprislo, doporucuji zkontrolovat si nastaveni zasilani emailu v bookingu. Dnes jsem zjistila, ze mam v aplikaci zrusene zasilani vsech reklamnich a akcnich emailu, ackoliv jsem nic aktivne nerusila.
Cimz chci zaroven nenapadne naznacit, ze pokud byste nekdo mel kdykoliv od ted do 13. kvetna kupon, ktery nevyuzijete, byla bych za nej vdecna a vyuzila bych ho na max hodnoty 😆