Zdravím, nemáte náhodou někdo nevyužítý kód od Bookingu na 10% cash back ? Chodí to občas do emailu (mně teda často), ale zrovna když chci kupovat ubytování u kterého se to hodí, tak ho zrovna nemám. Pokud by někdo měl tak můžete poslat do zprávy, budu vám vděčný. Díky   .

Booking 10% cash back

Založil ve fóru Vyhledávače hotelů

Chodí ty kódy ještě vůbec ? Poslední dobou vidím samé žádosti, ale skoro nikdo už kódy nedává a mě taky před půl rokem chodily a teď když bych fakt potřeboval tak vůbec nic.

0 Citovat

Ano, stale chodi... :)

0 Citovat

Mě nepřišel nikdy:)

0 Citovat

Chodí, mně přišel úplně první kód teprve včera 😄

0 Citovat

Nikdy nepřišel a nechodí.

1 Citovat

DC8PHABFM6, asi jenom do dneska, nejak mi zapadnul v mailboxu :/

0 Citovat

Ahoj, kdyby někdo měl nevyužitý kód, prosím o zaslání do SZ, moc by se mi hodil. Díky.

0 Citovat

Dobrý den, prosím ne měl byste někdo kodík. V zimě sama několikrát sem na fórum kodíky dávala , a teď zrovna bych nějaký potřebovala. Předem děkuji:-)

0 Citovat

Ahoj, pokud by měl někdo kód, prosím napište do SZ, budu Vám moc vděčný. Když dostávám to na mail a nepoužívám, tak vždycky dávám ty kódy sem, rád bych tentokrát využil něčí. Děkuji.

0 Citovat

Prosim kod, nemel by nekdo navic, budu rada. Diky

0 Citovat

Ahoj, taky bych uvítal jeden kód na slevu. Plánuju delší rodinnou dovču v Rakousku. Předem mnohokrát díky.

0 Citovat

V posledním roce jsem zde poskytnul mnoho kódů a teď, když by se mi hodil na větší rezervaci (na mé poměry), nepřichází. Kdyby někdo měl nevyužitý, prosím do SZ. Předem díky.

0 Citovat

Mám promo kod na zľavu 10% (Odmena  bude vyplatená do booking.com peňaženky vo forme cestovateľského kreditu) platný do dnešnej polnoci. Málo pravdepodobné sa stalo skutočnosťou a kód teraz nepotrebujem.  V prípade záujmu píšte do SZ. 

2 Citovat

Kód od Ejo využitý. Děkuji

1 Citovat

Ahoj, neměl by měl někdo prosím kód? Budu Vám moc vděčný!

0 Citovat

R5N8FEAZ5W do 24.4

0 Citovat

berjozka napsal(a):

R5N8FEAZ5W do 24.4

Kód nefunguje :(

0 Citovat

Protoze jsou někteří čtenáři tématu bez základní slušnosti, aby napsali, že kód použili.

1 Citovat

karel napsal(a): Protoze jsou někteří čtenáři tématu bez základní slušnosti, aby napsali, že kód použili.

Skôr je problém v tom, že táto diskusia je prístupná aj pre neregistrovaných a je jedna z prvých, ktorú google vyhodí, keď hľadáte "booking 10% cash back". Takže s veľkou pravdepodobnosťou kód použil niekto, kto tu nie je ani registrovaný a len hľadal na googli fungujúce kódy...

Pokiaľ chcete, aby bol kód použitý len v rámci diskutérov z cestujlevne, treba ho posielať len cez súkromné správy.

1 Citovat

@ jerry
Ok, špatně jsem se vyjádřil, už jsem před nějakou dobou zmínil, že právě neregistrovaní čtenáři jsou mor tohoto tématu.
Každopádně osobně roky kódy posílám přes SZ a jen lidem, kteří jsou zde aktivní.

Edit: zrovna by se mi nějaký kód hodil, nemáte někdo?

2 Citovat

Pokud vam uz dlouho nic neprislo, doporucuji zkontrolovat si nastaveni zasilani emailu v bookingu. Dnes jsem zjistila, ze mam v aplikaci zrusene zasilani vsech reklamnich a akcnich emailu, ackoliv jsem nic aktivne nerusila.

Cimz chci zaroven nenapadne naznacit, ze pokud byste nekdo mel kdykoliv od ted do 13. kvetna kupon, ktery nevyuzijete, byla bych za nej vdecna a vyuzila bych ho na max hodnoty 😆 

1 Citovat

R5N8FEAZ5W

Teď mi přišel od Booking email že kód je pořád platný tak nevím kde je chyba 

Nékdo to tedy ješté zkuste

0 Citovat

Zkusil jsem, ale teď už nebyl platný.

0 Citovat

Bohužel už ho někdo využil, můžete prosím aspoň vždy napsat že je využity?:)

Měl by někdo ještě prosím jeden kod do SZ?vždy přijdu pozdě ať je to 10 min nebo hodina:))

0 Citovat

Ahoj, mám kód platný do dnešní půlnoci. Má někdo zájem?

Doplnění: už není.

0