Zdravím, nemáte náhodou někdo nevyužítý kód od Bookingu na 10% cash back ? Chodí to občas do emailu (mně teda často), ale zrovna když chci kupovat ubytování u kterého se to hodí, tak ho zrovna nemám. Pokud by někdo měl tak můžete poslat do zprávy, budu vám vděčný. Díky .
Dobrý den, měla bych zájem o 10% kód od Bookingu. Budu velmi ráda, když mi ho pošlete do soukromé zprávy, pokud máte nějaký, který nevyužijete. Předem Vám děkuji.
To věčné pošlete mi kód, potřebuji ho je poněkud únavné. Když ten kód mám a nevyužiju ho, nabídnu ho tu a podobně to asi udělá většina lidí na tomhle fóru. Ale že by sem někdo dal kód na základě pošlete mi kód, potřebuji ho , o tom si dovolím hodně pochybovat. Možná tak 1 ze 100...
Nemohu než souhlasit - navíc i když nějaký mám, tak nemám kapacitu všem potencionálním zájemcům psát soukromé zprávy a zjišťovat, zda stále mají zájem či nikoliv...
Pokud mám, postnu příspěvek a kdo si napíše, ten ho má...
jeste se zeptam zkusenejsich. kdyz to zkousim napr. pres banku, kdy je od ni cashback, tak nikde nevidim volbu vlozit kod. to je asi schvalne ze ?
no hlavne pri prokliku z banky (napr.ČS) je vyssi cena, nez bez, o cene v appce ani nemluvim.
[/citace]
vzdycky zkousim vsechny kombinace, v tomto pripade byla cena porad stejna, at uz z apky z prokliku z unicredit i csas. ale z unicredit by mi dalo jeste cashback 4% jenze nebylo kam vlozit kod
Nemohu než souhlasit - navíc i když nějaký mám, tak nemám kapacitu všem potencionálním zájemcům psát soukromé zprávy a zjišťovat, zda stále mají zájem či nikoliv...
Pokud mám, postnu příspěvek a kdo si napíše, ten ho má...
Mne zase viac vyhovuje, keď si kód diskutér pýta. Ak mám, a diskutéra na základe užitočnosti jeho cestopisov vo fóre alebo cestopisov vyhodnotím ako seriózneho, pošlem mu kód v SZ. Doteraz mi každý do pár hodín zaďakoval a odpísal, či kód použil alebo nie. Ak vo fóre napíšem, že mám kód, môže mi prísť niekoľko žiadostí o zaslanie kódu.
Ahojte nemate niekto kód na Booking prosim Vás? :D Zajtra odlietame na Rhodos, a este nemam zabookovane ubytko - tak velmi by mi to pomohlo. Ak mate niekto, tak pls. do sukromnej správy, aby niekto iny to nevyuzil. VOPRED DAKUJEM
PS: Ak mi niekto posle rovno 2 kódy, tak som ochotny vymenit to za 100,- USD voucher na United Airlines.