Ubytování přímo u pláže (moře) co nejblíže ČR, cesta autem
Hledám ubytování co nejblíž pláže (moře). Představa je taková, že dcerku (8 měsíců) dám spát do ubytování a pokud se probudí, tak jsem u ní v rámci vteřin. Toto je víceméně hlavní požadavek. Pokud bych si mohl vymýšlet víc, tak by to mělo být do 10h cesty autem (ideálně tedy HR/IT) a pobyt by měl obsahovat aspoň snídani. Nicméně bez tohoto se obejdu a delší trasa jde rozložit do 2-3 dnů. Hlavní je tedy opravdu pouze ubytování na pláži.
Na bookingu přes filtr "private beach" nenacházím nic, co by se blížilo představě. Nevíte někdo o takovým? :)
Obvykle je to otázkou ceny a termínu. V Chorvatsko jsou objekty přímo na pláži nebo i se soukromou pláží, ale v letních termínech je třeba včasná rezervace a také je to třeba zaplatit.
Premyslim ,kde jsem v Chorvatsku bydleli primo u more,neco asi bylo,ale uz nebylo Chorvatsko delsi dobu mozna se mrkni na nejake Robinsonady ty maji casto ubytovani primo u plaze navic i soukrome
Jinak me napada Sardinie Isola Rossa tam jsme meli apartman primo u plaze Jeste blize kdy se vyslo brankou ze zahrady na vlastne soukromou plaz bylo Pefki na Rhodosu ale to uz je letecky ,I veStegne na Rhodosu bylo ubytovani v tesne blizkosti plaze Na Kosu to same I na Samosu nebo na Korfu Ono tech mist se da najit pomerne dost
Ovsem soukromy nazor 8 mesicni dite bych bez dozoru nenechal ani tu minutu
mikir napsal(a):Ovsem soukromy nazor 8 mesicni dite bych bez dozoru nenechal ani tu minutu
Přesně tak, byly tu i krádeže dětí, že... A nějak nechápu, proč by muselo spát v ubytování a ne venku na vzduchu u pláže.
Tak to si asi každej představujeme něco jinýho, protože v mojí představě by krádež nebyla reálná. Každopádně toto není předmětem diskuze stejně jako dodatek o spánku. Držme se prosím tématu.
Ježiš, tohle je stránka o cestování, ne o výchově dětí...
Jinak mě napadá v Chorvatsku ten resort kde má chatu Erik Meldik, kdyžtak si ho najděte na instagramu. Některý lidi tam ty svoje pronajímaj a je to hned u pláže. Ale bohužel nevim jméno, zkuste pohledat
Zuzana _1 napsal(a):Ježiš, tohle je stránka o cestování, ne o výchově dětí...
Jinak mě napadá v Chorvatsku ten resort kde má chatu Erik Meldik, kdyžtak si ho najděte na instagramu. Některý lidi tam ty svoje pronajímaj a je to hned u pláže. Ale bohužel nevim jméno, zkuste pohledat
Myslím, že je to oblast Pakoštane 😊
Nevím, jestli je to podle představy, ale my takhle byli s mrňaty na Pagu v tomto ubytování:
https://www.novalja.cz/chorvatsk...y-nisveta/
Do apartmánu jsem z kraje pláže od prvního zvuku v chůvičce doběhla určitě do minuty. Jsou to obyčejné menší apartmánky, bez snídaně, ale zase za dobrou cenu i v sezoně. Pláž je taky taková obyčejná, ale pro děti příjemná, v zátoce a bez vln.
Niečo podobné boli aj apartmány Anna (Santa Maria, Kalábria), kde z predzáhradky apartmánu na pláž bolo cca 5 metrov... Ale to asi nespĺňa požiadavku na vzdialenosť od ČR.
Všem moc díky za tipy :) Tamaris se mi strašně líbí a je blízko představě. Bohužel termíny plný snad i na září :D Apartmány Anna jsou vyloženě moje představa (až na tu dálku), tak jsem tam napsal a uvidíme :) Nisveta má zas bomba cenu a volno srpen/září, takže na druhý kolo bude patřit k favoritům.