Ázerbájdžán - Baku
Hustý! Buď nějaká naivní trubička nebo třeba pseudonovinářky ala Klicperová s Kutilovou...
Každopádně i to je jeden z důsledků globalizace a levné dopravy - výletovat si může každý, i slušně řečeno naivní jedinec.
Zrovna jsem hledal, jestli se o tom uz pise nekde v ceskych novinach. Vypada to, ze jsi prvni, kdo o tom reportuje😁
Ahoj, vzhledem k levným letenkám Budapest - Baku na brezen (napr. 20-28.3. za cca 3.700 Kc s Wizz lottery clubem) se zeptam. Nebude nekdo touto dobou v Baku se zajmem navstivit oblast Nahorniho Karabachu? Umim zaridit 2 dny pobytu v oblasti. S ofiko povolenim a vyhnutím se minovým polím. Pripadne to muzeme spojit i s pivkem v Baku a kratkou exkurzi po meste.
Ahoj,
Já jedu 1.-4.3. budeš tam až na konci března? Nebo jsi tam trvaleji?
Sobotu a pondělí mám v plánu trávit v Baku, neděli mám vyhrazenou na nějaký výlet. Náhorní Karabach jsem v plánu neměl ale nějaké pivko určitě dám.
Budu tam druhou půlku března a pak přelom duben/květen. Začátek března ale nezvládnu. Ten Karabach je komplikovanější v tom, že to nejde každý den. V březnu jen 22.3. a v květnu taky asi jeden až dva termíny. Ty ani já nedám. Tobě by se to asi ani neoplatilo, budeš v Aze chvilku a Karabach je na dva dny, to bys ani pořádně neviděl Baku.
Ako to vyzerá teraz v Baku s počasím? Bol som v tom, že je tam teplejšie ako na slovensku, ske keď pozerám predpovede, tak to vyzerá, že je tam podstatne chladnejšie....
Ahoj,
pokud by někdo měl zájem, tak nabízím 162 AZN. Na ceně se můžeme nějak domluvit, vzhledem k tomu, že se toho potřebuji zbavit.
Batuzkar.com napsal(a):Umim zaridit 2 dny pobytu v oblasti. S ofiko povolenim a vyhnutím se minovým polím. Pripadne to muzeme spojit i s pivkem v Baku a kratkou exkurzi po meste.
Kolko prosim stoji takato exkurzia do Karabachu?
janicek napsal(a):Ako to vyzerá teraz v Baku s počasím? Bol som v tom, že je tam teplejšie ako na slovensku, ske keď pozerám predpovede, tak to vyzerá, že je tam podstatne chladnejšie....
Ted bude tak 5-10°. Ale pred par dny bylo i 20°. Taky to je takove nevyrovnane, jako u nas
ondrej.eu napsal(a):Ahoj,
pokud by někdo měl zájem, tak nabízím 162 AZN. Na ceně se můžeme nějak domluvit, vzhledem k tomu, že se toho potřebuji zbavit.
Klidne to vezmu, vyuziju to. Kolik za to chces?
tonic napsal(a):[citace="Batuzkar.com"]
Umim zaridit 2 dny pobytu v oblasti. S ofiko povolenim a vyhnutím se minovým polím. Pripadne to muzeme spojit i s pivkem v Baku a kratkou exkurzi po meste.
Kolko prosim stoji takato exkurzia do Karabachu?
[/citace]
Z Baku na 2 dny do Karabachu s prespanim v Šuše 140 usd. Ja si z toho neberu nic, jen nabizim moznost se pridat, kdyz uz jsem nasel moznost, jak se tam dostat, tak jsem si rikal, ze by to mohlo zajimat vic lidi
Batuzkar.com napsal(a):[citace="ondrej.eu"]
Ahoj,
Klidne to vezmu, vyuziju to. Kolik za to chces?
[/citace]
Tak 19 stovek. Pokud si z PRG, tak ti to můžu někam hodit ;)