Ahoj všichni, Obracím se na Vás s prosbou vyplnění krátkého dotazníku. Jsem student magisterského studia Panevropské univerzity, fakulty Vysoká škola obchodní v Praze. V rámci mé diplomové práce, která je na téma Vliv Bookingu, Airbnb, Tripadvisor a dalších gigantů na destinační marketing, proto se na Vás obracím s prosbou o vyplnění krátkého dotazníku. Dotazník jsem vypracoval na platformě Google Forms, nachází se na tomto odkazu: https://docs.google.com/forms/d/...=sf_link Předem děkuji za vyplnění s pozdravem a přáním hezkého dne .
Obracím se na Vás s prosbou vyplnění krátkého dotazníku.
Jsem student magisterského studia Panevropské univerzity, fakulty Vysoká škola obchodní v Praze. V rámci mé diplomové práce, která je na téma Vliv Bookingu, Airbnb, Tripadvisor a dalších gigantů na destinační marketing, proto se na Vás obracím s prosbou o vyplnění krátkého dotazníku. Dotazník jsem vypracoval na platformě Google Forms, nachází se na tomto odkazu:
Moc se omlouvám, někde se stala chybka u otázky 12 chybí zaškrtnutí neznám/ nevím :/ ve vytvoření dotazníku jsem to tak měl a všem moc děkuji za pomoc a za vyplnění. Jinak je to v otázce 12 upraveno a snad pochipitelně.
Moc dlouhé, otázky o ničem. Nesmysl hodnotit aplikaci, kterou nepoužívám, ale to tady už padlo. O tom, o čem to je, tedy destinačním marketingu, v dotazníku ani slovo. Pro mne další zbytečná práce, nedostatečná, další prosím.
První otázka zní, jestli vím, co je to distanční marketing. Pokud dám ne, např. otázka č. 16 se absolutně vylučují s mou odpovědí. Taky mě mrzí, že u zaměstnání nemohu zvolit, že jsem na RD (trošku diskriminující pro nás matky).