A&O Hotely - 29 eur 2 noci pro 2
luxusní akce na hotely ve FRA, MUC, Graz, Rotterdam, Kodaň apod.
2 noci pro 2 za 29 euro.
Je tam nějaké časové omezení od kdy do kdy voucher lze uplatnit? Jinak super akce, díky moc.
Checknul už někdo možné termíny pro rezervaci nějakého konkrétního hotelu? Obávám se že za tyhle peníze bude možné rezervovat tak někdy v mimosezóně úterý až čtvrtek a to ještě kdoví jestli.
Ja som pozeral nieco v Kodani, a bolo tam toho celkom dost. No a kedze to plati 3 roky, tak myslim, ze sa to bude dat upotrebit. Samozrejme, ze Velka noc, a podobne Highlighty sa booknut nedaju. Aj cez letne prazdniny tam je toho dost vycerveneneho.
Já to teda moc nechápu. Namátkově jsem projela ceny u některých z nabídky v různých městech a skoro všude je cena levnější než ten voucher nebo cca stejná, ale se snídaní.
možná se díváš i na cenu pokoje třeba v 6-lůžkovém společném.... voucher je na dvoulůžák... já se díval třeba na graz a tam je dvoulůžák na noc přes 2 tisíce...
Tiez som teraz pozrel na Graz. Napr. 10.8-12..8. 23 cena na stranke hotela 149€ pre 2 osoby v dvojpostelovej izbe bez ranajok.Na Bookingu 154€ ale so stornom. Pri pouziti voucheru 29€ bez moznosti storna. Jedine co sa bude mozno doplacat je mestska dan, a popripade parkovanie 15€/ noc. Ja tam teda vidim podstatny rozdiel v cenach. Ja som to kupoval konkretne kvoli Kodani.
Je to super akce. Loni na podzim měli za 19E - Benátky, Salzburg, Frankfurt. Platnost tři roky (to je stejné) a termíny se najít dají ;)
Obmedzenie v pocte nakupov asi nie je, ale budes obmedzeny poctom volnych noci za sebou v hoteloch.
Odzkoušeno, funguje. Dostupnost termínů (jak zmíněno výše) je zde:
https://voucher.aohostels.com/de/availability
Zadání voucheru (přijde mailem po zaplacení na voucherwonderland) provedete zde : https://voucher.aohostels.com/de
Po zadání voucheru vyberete místo a datum, systém automaticky nastaví dvě noci. Potom se to zeptá, jestli chcete přikoupit další noc, potom nabídne placené parkování, stravu atd., můžete nechat prázdné. Potvrdíte a bydlíte. Lze ihned zadat další voucher a prodloužit ubytování, pokud jsou volné termíny.
Koukám, že u toho dražšího voucheru by mělo jít i dát ubytování třeba v Říme nebo Neapoli, ale v odkazu pro ověření dostupnosti chybí. Existuje nějaký jiný odkaz pro prověření dostupnosti u té 49 euro varianty?
A má tu někdo koupenou tu dražší variantu a může potvrdit, že v tom seznamu pro uplatnění ta další místa opravdu jsou.
Vrátili jsme se z Grazu, bydleli jsme A&O šest nocí - 3 vouchery, zde je pár zkušeností: 1) Parkování je všude v Grazu placené a drahé, ale přímo naproti A&O je jeden dlouhý pruh u zdi zdarma. 2) použití voucherů je snadné, aktivované pobyty se zobrazí v aplikaci A&O, najdou Vás podle zadaného mailu. V aplikaci probíhá check.in (každý voucher zvlášť) a platí se i městská daň 2.5E/noc. 3) kvalita ubytování rozumná, dobrá koupelna, trochu hluk ulice 4)okolí Grazu je podobné Krkonošům, Graz je trochu jako Brno. Výlety okolo jsou poměrně zábavné- rodný dům Arnolda, lamí farma, čokoládovna Zotter, hrady, malé vodopády... Skromný výlet autem, možno zpestřit cestou návštěvou Slavonic.
Dobre prirovnani malebneho Styrskeho Hradce k prijemnemu Brnu. K vyletu bych pridal i tip na hezke mestecko Frohnleiten na cyklostezce v udoli reky Mur.
Zajimalo by me, jestli je druhe fotce je hrad Riegersburg?
Ten hotel by mal ponukat aj parkovanie. Sice tusim 13€/ noc, ale aj tak to s tym kuponom vychadza na fajn cenu alebo nie?
@FilipZeVsi: Za dva týdny nás to taky čeká. Jak check-in v aplikaci? Myslel jsem, že dojdeme na recepci a tam ukážeme rezervaci. Nebo myslíš ten odkaz, kam zadáváš číslo voucheru a vybíráš termín?
Ahoj, nabízím potvrzený termín - dvě noci v Salzburgu, 15.10.-17.10.2023. Bohužel nemůžeme jet, s podporou vykomunikováno, že je úplně jedno, že se na check-in dostaví jiné jméno ;) Detaily písnu do zprávy, určitě se domluvíme. Nechci to nechat propadnout.
@Jakub ano, je to Riegersburg. Je asi 50km od Grazu. Nechá se zaparkovat u čokoládovny Zotter, přejíst se, a pak procházka 5km ke hradu. @Michal - nejdřív jsem zkontroloval volný termín, pak na tom odkazu zadal číslo voucheru a vybral termín, pak znovu se druhým a třetím voucherem. Potom jsem nainstaloval A&O appku a registroval se se stejným emailem, na který přišlo potvrzení rezervací. Dole v kolonce Moje rezervace se zobrazily ty tři krátké rezervace. Den před ubytováním lze v appce Check in. Vyplní se adresa a číslo pasu a uhradí městská taxa. Pak na recepci řekneš jenom jméno a rovnou dají klíče. Po dvou dnech přijdeš znovu na recepci a oni prodlouží pobyt o další dvě noci. @torpy Máš pravdu, v aplikaci nebo na recepci lze zamluvit parkování na vnitřním dvoře A&O. To parkování zdarma je dost problematické, bývá obsazené. Šance zaparkovat bývá okolo 6-7 večer. Z tohoto místa je vidět do dvora A&O a také auta zdarma u zdi: t.ly/Wg5FA