Galahotels.com - voucher na 10EUR
V soucasne dobe tento portal nabizi Vanocni kupon na 10EUR, neni to moc, ale lepsi nez dratem do oka Minimalni cena koupe je 25EUR, ale prosel me hotel i za 19eur a sleva se me odecetla v pohode... Je potreba se zaregistrovat, pak automaticky dostanete 10EUR. Sleva se odecita v poslednim kroku... viz. screen.
Na konci rezervace Vam to sice napise zda souhlasite ze zaplatite 19EUR (v mem pripade) ale z karty se me odecetlo jen tech 9EUR
inac aj celkom lacne ceny hotelov maju........... oproti hotels. com je moj hotel o 55E lacnejsi a k tomu este 10E dole cize o 65E
vyzera to byt scam..., alebo prinajepsom podozrive...urcite treba kontaktovat hotel, ci im dosla rezervacia
http://www.complaintsboard.com/complain ... 89398.html
kedze mi ziadny voucher nestrhol, dal som free cancellation a vyhodil nejaky error, ze ich mam kontaktovat...
Hotel me normalne rezervaci potvrdil.. kdyz se podivas tak stiznosti jsou na vsechny portaly Hold hodne lidi si vymysli apod.
Hej no bolo to tak 50:50. Ale este som sa nestretol s tym, ze zrazu nefungoval cancellation automaticky (a v poslednej dobe som celkom dost bookoval cez booking, hotelwiz, hotelpony..). Kontaktoval som ich customer service, zrusili mi to manualne. Refund by som mal dostat do 21 dni.