Zdravím všechny cestovatele, kromě jedné diskuze na Destinia jsem zde podobný příspěvěk nenašla. Máte někdo prosím zkušenost s těmito weby? Trivago mě na ně vyhodilo, ceny jsou o polovinu nižší než má booking, ale podle trustpilot.com jsem lehce v rozpacích, zda vůbec o rezervaci přes tyto systémy uvažovat. Děkuji za info.  .

Reserving.com/Destinia/Roomdi

Založila ve fóru Vyhledávače hotelů

5 reakcí

Zdravím všechny cestovatele, kromě jedné diskuze na Destinia jsem zde podobný příspěvěk nenašla. Máte někdo prosím zkušenost s těmito weby? Trivago mě na ně vyhodilo, ceny jsou o polovinu nižší než má booking, ale podle trustpilot.com jsem lehce v rozpacích, zda vůbec o rezervaci přes tyto systémy uvažovat. Děkuji za info.

0

Dobrý den, s Destinia mám zkušenosti jen pozitivní, jedná se o portál, něco jako Trivago a na potvrzení rezervace je poté například cestovní kancelář, která ubytování prodává nebo například nějaký další server. 

Nebál bych se toho, už jsem ubytování přes destinii bral dvakrát a vždy to bylo v pořádku, ostatní neznám.

 

0 Citovat

Já mám osobní zkušenost s roomdi. Několik rezervací a vše v pořádku. Několik rezervací s možností storna zrušených z mé strany. Peníze vráceny do dvou zpátky na kartu.

0 Citovat

Destinia naprosto v pohodě.

0 Citovat

Super, díky za postřehy.

0 Citovat

Máte někdo zkušenost s vio.com? Někde ceny výrazně nižší, než booking a hotels. 

Edit - tak už mě stihli naštvat - cena na srovnávači $50 , po rozkliknutí $55 a při dalších krocích "the price increased by $7  and it's now  $62 per night" :D     

0
5 reakcí