Ahoj, už nyní plánujeme nějakou cestu před Vánocema, první - druhý týden v Prosinci, cca 7-10 dnů. V plánu máme strávit alespoň dva dny v nějakém městě, kde nasajeme už trošku Vánoční atmosféry v teple :D Minulý rok to padlo na Madeiru a bylo to super. Letos zvažuji Floridu Orlando nebo Miami, máte někdo zkušenost, jaký je Advent v těchto městech a kdy začíná? Popř. budu rád i za jiný tip, kde si trošku užít Vánoční atmosféru v krátkém rukávu nebo mikině :D   .

Advent na Floridě

Založil ve fóru Co vidět a navštívit

3 reakce

Ahoj, už nyní plánujeme nějakou cestu před Vánocema, první - druhý týden v Prosinci, cca 7-10 dnů. V plánu máme strávit alespoň dva dny v nějakém městě, kde nasajeme už trošku Vánoční atmosféry v teple :D Minulý rok to padlo na Madeiru a bylo to super. Letos zvažuji Floridu Orlando nebo Miami, máte někdo zkušenost, jaký je Advent v těchto městech a kdy začíná? Popř. budu rád i za jiný tip, kde si trošku užít Vánoční atmosféru v krátkém rukávu nebo mikině :D 

0

Kdy letos začíná advent ?  (...nebo Chanuka, když budete v USA)

"UTFG"  :-) 

0 Citovat

Santa Klause, soby, stromečky a umělý sníh vedle pláže měli i v Dubaji. Rolničky v dubai mallu taky hrály. Jestli to je dostatečně vánoční atmosféra to už je pak dle vkusu každého soudruha :-)

0 Citovat

Asi záleží, co vyhledáváte. Miami je super, pokud nemusíte řešit finance. Já upřímně ale Floridu nemusím - všude se jezdí autem, každý jídlo má 2000 kalorií a není tu moc co vidět. Samozřejmě každý to může vidět jinak. Já bych zvolil střední Ameriku. Ať už trosku profláklejsi Mexiko a nebo stále ještě neobjevenou Guatemalu. 
V Guatemale jsem strávil predloňské Vánoce a je to pěkný. Je tam teplo, hodně toho co vidět, rozpočet to nezruinuje.

0
3 reakce