Ahoj, plánují roadtrip z Toronta na půlku září. Na cestu máme 6 dní (mimo Toronto a Niagara Falls). Zájmem je spíše příroda, na druhou stranu kvůli handicapu jednoho účastníka jsme limitováni túrami 10, max. 15km a ne žádné extrémy terénu. Mám zatím dva nástřely - okruh kolem Georgian Bay nebo okolo Lake Ontario (na US straně Finger Lakes). Máte někdo nějaké doporučení, případně absolvovali jste podobný okruh a podělíte se o itinerář? Díky a všem fajn cesty.  .

Roadtrip z Toronta

Založila ve fóru Co vidět a navštívit

3 reakce

Ahoj, plánují roadtrip z Toronta na půlku září. Na cestu máme 6 dní (mimo Toronto a Niagara Falls). Zájmem je spíše příroda, na druhou stranu kvůli handicapu jednoho účastníka jsme limitováni túrami 10, max. 15km a ne žádné extrémy terénu.

Mám zatím dva nástřely - okruh kolem Georgian Bay nebo okolo Lake Ontario (na US straně Finger Lakes). Máte někdo nějaké doporučení, případně absolvovali jste podobný okruh a podělíte se o itinerář? Díky a všem fajn cesty.

0

Precti si muj cestopis. Akorat my meli vylozene roadtrip 3 mesta - Toronto - Ottawa a Montreal

0 Citovat

Jinak okolo Toronta neni priroda az zas tak uplne nejuzasnejsi. Jezero je fajn, jinak je to vsechno javorovy les a farmy a docela placka. Banff to neni 🤷🏻

0 Citovat

Díky, cestopis jsem četla. Nám z měst bude asi stačit Toronto. Jinak západ Kanady snad možná někdy v budoucnu.

0
3 reakce