Ahoj, můžete dát někdo zkušenost jestli to je riziko z pohledu počasí ?   Zda se dá ještě koupat v moři ? zda jezdí ještě lodě do Blue Lagoon, na Gozo, Popeye willage... zda proste neni už po sezoně a není lepší jet za rok a v září ?  .

Malta na přelomu října/listopadu - ano/ne ?

Založil(a) ve fóru Co vidět a navštívit

4 reakce

Ahoj, můžete dát někdo zkušenost jestli to je riziko z pohledu počasí ?   Zda se dá ještě koupat v moři ? zda jezdí ještě lodě do Blue Lagoon, na Gozo, Popeye willage... zda proste neni už po sezoně a není lepší jet za rok a v září ?

0

Ahoj Peťane, byl jsem v loni v půlce listopadu (16. až 19.), ani jednou nesprchlo nebo dokonce pršelo. Teploty 25 stupňů Celsia, na mikinu a kraťase (že jsem dostal několik týdnů po návratu solidní zánět ledvin je věc druhá 😀). Byli jsme taktéž na Gozu, viz foto z Ghajnsielemu a bylo krásně. Lodě (tedy trajekty) mezi Ghajnsielemem (Gozo) a Cirkewwou (Malta) jezdí pravidelně, jízdné (čtyři nebo pět éček) se platí až při návratu zpět v přístavu Ghajnsielem.

Odvahu koupat se jsme neměli, v tom ti neporadím. 😉

-David

img-5114.jpeg
img-5136.jpeg
20231117-095019.jpg
20231117-103207.jpg
img-5130.jpeg

0 Citovat

My jsme byli v roce 2020 v únoru... dva ze 4 se koupali (otužilci), takže záleží... ale jinak bylo krásně, všechny 4 dny krásně svítilo a pocitově často jen na tričko, ale záleželo jak foukalo - většinou dost a vítr byl studený. 

0 Citovat

Byli jsem loni v polovině října (moře 24-25) a kamarádi 1. tyden v listopadu (moře 22-23). V říjnu nam jedno dopoledne mrholilo, jinak azuro a teplo, pár dní i přes 30. Koupat by se dalo každý den. I v listopadu měli kamarádi pocasi na koupání každý den. Lodě pluly, Popey Village netuším... Ve Valettě turistů spousty, na Gozu bylo už poloprazdno.

Skoro celou dobu kraťasy a tričko, když foukalo nebo někdy v noci lehká mikina.

0 Citovat

Byli jsme, teplo bylo normalne jako v lete, voda teda dost studena, ale s tim se pocita, koupali jsme se s detma denne. Popey V. otevreno, lidi malo, ale to nam vyhovuje, totez Blue Lagoon.

0
4 reakce