Hotel vyžaduje kreditní kartu, odmítá debetní kartu
Přes Booking,co, jsem si rezervoval hotel s uvedením platební karty pro zajištění ubytování. Bezplatné storno do 1 dne před příjezdem. Nevyžadují platbu v hotovosti.
Uložena debetní karta, Booking.com ji autorizoval bez problémů.
Napsal mi hotel, že se jedná o debetní kartu dle systému a on může pouze autorizovat kreditní kartu. Údajně chtějí provést autorizace pro částku v hodnotě první noci pro případ, že bych nepřijel do hotelu a nestornoval včas.
Volal jsem do své banky, dle banky hotel může provést blokaci částky i pro debetní kartu.
Po komunikaci s hotelem mi sdělili, že vyžadují kreditní kartu, ačkoliv na stránce Booking.com, je uvedeno, že přijímají karty Visa, Mastercard a hotovost. Doslova napsali: it is only possible to charge to credit cards. Not a debit card.
Diskuze s hotelem neplodná, pak napsali, že k platbě za ubytování pouze kreditní karta a hotovost. Není uvedeno v jejich fine print, že vyžadují kreditní kartu.
Cestoval jsem do více zemí, nikde nebyl problém debetní / kreditní karta.
Prosím setkal se někdo s tímto případem - odmítnutí debetní karty a vyžadování kreditní karty.
Mně se to stalo před měsícem u 2 hotelů v Chile. Byli neoblomní. Informaci, že berou jek kreditní karty jsem dostala až 3 dny před ubytováním. Neustále zasílali e-mail, ať zadám jinou, kreditní, kartu. Ani návrh, že zaplatím v hotovosti nepomohl. Nakonec mi opravdu pobyt zrušili. u úplně nejlevnějšího ubytování jsem se s tímto problémem nesetkala.
Pokud to víte dopředu, změňte si hotel. Oni neustoupí a Vy si ušetříte spoustu nervů.
Pěknou cestu
Áno viacero hotelov malo podmienku kreditnej karty... keď sme ju nemali pobyt proste zrušili a neubytovali nás... odporúčam vybrať taky hotel ktorý túto podmienku nemá...
Tak všichni víme, proč to požadují. Ale když nechtějí ustoupit, tak booknout jinde. Jejich problém.
Věra Dočekalová napsal(a):Mně se to stalo před měsícem u 2 hotelů v Chile. Byli neoblomní. Informaci, že berou jek kreditní karty jsem dostala až 3 dny před ubytováním. Neustále zasílali e-mail, ať zadám jinou, kreditní, kartu. Ani návrh, že zaplatím v hotovosti nepomohl. Nakonec mi opravdu pobyt zrušili. u úplně nejlevnějšího ubytování jsem se s tímto problémem nesetkala.
Pokud to víte dopředu, změňte si hotel. Oni neustoupí a Vy si ušetříte spoustu nervů.
Pěknou cestu
Ano, je to hotel v Chile. Vadí mi, že to nemají napsané v jejich fine print.
Diskuzi jsem s nimi vzdal, byli neoblomní. I když jsem tam jinou debetní kartu, tak pořád psali, že chtějí kreditní kartu. Rezervaci jsem zrušil. Beru jiný hotel nebo to vezmu přes AirBnB (sice se tam musí platit hned, ale možno platit v CZK za relativně dobrý kurz).
Osobně mě to překvapilo. Ani v USA, kde jsou kreditní karty jsou velice rozšířené, nikdy nebyl problém s depozitem na debetní kartě.
superweb . napsal(a):Nebo si proste poridit kreditku. Stejne je potreba u vetsi casti autopujcoven..
Kreditní kartu mám, ale nechci ji dávat někam na web.
Za prvé měnové kurzy českých bank jsou dost nevýhodné proti Revolut / Wise,. Za druhé je to úvěrový produkt (zápis do registru dlužníků a pod.)
Na Tripadvisor Chile se hrozně diví a tvrdí, že kreditní karty jsou běžné, a nechápou, že chci platit debetní kartou.
Jan Vidim napsal(a):Nebo to prostě nechej být, buď ti to zruší nebo nechají.
Já jsem to zrušil, nemám nervy na jejich diskuzi (navíc v Chile nemluví moc anglicky, všechno je ve španělštině).
Nechci přijet do cizího města a nemít zajištěný hotel.
Byli slušní, že to napsali do 24 hodin po vytvoření rezervace a ne na poslední chvíli.