Dobrý den, rád bych se zeptal na to, kde se ubytovat v nebo  v okolí Málagy. Budeme tam 2 dospělý a 3 dětí na týden koncem zárí a cílem je koupání s pujčeným autem navštívit okolí. Rád bych se tedy zeptal na tipy ohledně kde bydlet. Zatím sem našel, že Estepona nebo Nerja by měla být v pohodě. Mám v plánu půjčit si auto na letišti, tak nebude nejspíš problém někam dojet. Předem moc děkuju. Vojta  .

Málaga

Založil ve fóru Tipy na ubytování

6 reakcí

Dobrý den, rád bych se zeptal na to, kde se ubytovat v nebo  v okolí Málagy. Budeme tam 2 dospělý a 3 dětí na týden koncem zárí a cílem je koupání s pujčeným autem navštívit okolí. Rád bych se tedy zeptal na tipy ohledně kde bydlet. Zatím sem našel, že Estepona nebo Nerja by měla být v pohodě. Mám v plánu půjčit si auto na letišti, tak nebude nejspíš problém někam dojet. Předem moc děkuju. Vojta

1

Je to sice kousek dál od Malagy, ale zase blíž k Gibraltaru, kdybyste chtěli navštívit nebo třeba mrknout do Tarify. Městečko Torreguadiaro, konkrétně hotel Patricia. Vyhovovalo nám, že tam nebylo tak přelidněno jako blíž k Malaze / Marbelle a líbili se nám pláže (členitější než víc severně).

0 Citovat

Já můžu doporučit Fuengirolu.

0 Citovat

Ahoj, bydlel jsem v tomto domě Malibu Dreams Benalmádena, s dvěma dětmi, krásný byt se třemi ložnicemi, kuchyňkou, ohromnou terasou, bez bazénu ale přístup rovnou na pláž, jezdili jsme půjčeným  autem na výlety vč. Gibraltaru, jo a u nějaký pláže v Malaze nám auto vybílili včetně kufru, manželka jela na letiště jen v plavkách (byli jsme na pláži těsně před odletem, takže auto plný krámů) a musel jsem nakoupit oblečení, takže v autě NIC nenechávat

0 Citovat

Nám se 2017 líbilo v Cala Mijas - asi jedna z mála obcí s minimem věžáků a příjemnými detaily. Hotel od Čedoku byl přímo na pláži - jinak většinou cestujeme individuálně, zde jsme byli týden a bez auta. Měli jsme Gibraltar v ceně, sami jsme autobusem byli v Rondě, Marbelle, Cordobě a Malaze, také jsme si vyjeli nad letovisko do typické horské vesničky. 

0 Citovat

Nerja je skvělá, na výlet se dá dojet třeba do Granady nebo blízké Frigiliany a samotný město je taky fajn, akorát trochu kopcovitější.Na výlety třeba na Gibraltar nebo do Rondy už je to trochu dál, to bych asi zvolil jiné místo.Malaga je perfektní na takové večerní chození, ale na koupání jsou v Andalusii lepší místa.Nejlepší pláž v Malaze je za mě asi Playa de la Misericordia, není tam tolik lidí jako na Playa la Malagueta,ale není úplně v centru.

0 Citovat

Já dám teď v létě Carvajal, už mám všechno koupený. Asi týden jsem se rozhodoval (YT , mapou a tripadvisor forum) kde to zapíchnu. Nechtěl jsem hlavní městské pláže.

Výhoda auta je ve větším výběru ubytování, spíš ty vzdálenější místa od moře v kopcích mohou být atraktivní, a pak dojezd do vzdálenějších míst za Fuengirolou třeba až ke Gibraltaru.

0
6 reakcí