Ahoj, chci se zeptat kam by jste doporučili se podívat v létě? Nevím jestli spíš Asie nebo Amerika? Nějaký ostrov? Máme rádi teplo, koupaní, objevovaní. Letenky jsou relativně fajn do Ameriky. Přemýšlel jsem Kanáry, Azory ale to mi přijde dost drahé (letenky). Narazil jsem na San Francisco,  do Las Vegas, pujceni auta odlet a prilet odtud.  Nějaké jiné napady kam se podívat? Za dobré peníze? Diky moc  .

kam v létě ?

Založil ve fóru Co vidět a navštívit

32 reakcí

@Karel  ,

neříkej mu prosím  brouku......, díky .

6 Citovat

Sam tu pišeš kokotiny :) když nemáš zajem tak se nevyjadřuj nebo co maš za problem?  Nějaká duševní choroba ?

cali napsal(a):

[citace="tbu"]

Doporučuji na něj nereagovat. To je asi nejlepší odpověď. Možná je to i další klon padrina :-)

Jako sorry, ale na Padrina nesahat. Je náš, a takové kokotiny nikdy nepsal.

[/citace]

0 Citovat

A kam jsi tedy loni letěl?

0 Citovat

Karel napsal(a):

[citace="TomAJerry"]

Mohl bych to víc specifikovat, ale pokud nemáte zájem tak neodpovídám né?  Nebo kde je problém?  Myslím že Jordansko by bylo super, jen v létě tam bude asi tak 50 stupnu.  Chci sice teplo, ale né extra.

Hele, brouku, minulý rok jsi se ptal na stejnou otázku.
Kam jsi nakonec letěl?

[/citace]

To jsem klasicky cestoval po Evrope, Rakousko Italie, velkou čast lezeme hory, ferraty. Navštivili jsme Kanarské Ostrovy. 

0 Citovat

Byli jsme na Kanarech pro me luxusni krajina. ITalie Rakousko hory jako kazdy rok.

Ala napsal(a):

A kam jsi tedy loni letěl?

0 Citovat

Tak tam můžeš i letos, zkus jiný ostrov.

5 Citovat

připomíná mi to debaty na facebooku...nepatří to spíš do toho tématu, co je tady rozebírá?

1 Citovat

Nuny napsal(a):

Oproti loňsku má 4 dny zpoždění😂

Možná mu to letos uletí.

0
32 reakcí