30$ sleva, zadny kupon neni treba sleva se odecte automaticky u 4 hvezd hotelu. Nabidka neplati u standard nabidky hotelu ale pouze u Hot Rate Hotel!!! Neni zadny minimum... tzn. lze bookovat i jednu noc za par $ Co sem hledal tak treba v Thajsku je to nepouzitelny, ale tak treba se Vam podari najit neco za babku .
30$ sleva, zadny kupon neni treba sleva se odecte automaticky u 4 hvezd hotelu. Nabidka neplati u standard nabidky hotelu ale pouze u Hot Rate Hotel!!! Neni zadny minimum... tzn. lze bookovat i jednu noc za par $
Co sem hledal tak treba v Thajsku je to nepouzitelny, ale tak treba se Vam podari najit neco za babku
Tak jsem kupoval prahu a mám hotel Leger (nové město area) (trivago na můj termín hlásí nejnižší cenu 985 kč a já platil 5.1 usd)
jinak doporučuju kombinovat s cashback portálem (je to můj odkaz, za registraci přes nej dostanete 10 dolarů a na hotwire je cashback 2%) http://www.topcashback.com/ref/tomasvlasak
ale mne to fakt nefunguje som mal vybrané HOT RATE. a nastavil som presne ako twik - tj. 27.5 - 28.5. a vybral som ten hotel v oblasti Aviation Museum za 36/noc. Tak fakt neviem v čom robím chybu
keď máš v poslednom kroku pred platbou v pravo free breakfast, tak tam budú. Raz som rezervoval a neboli tam raňajky ale zase wellnes a SPA a druhý krát iné mesto už som vyberal s raňajkami a pridelilo mi hotel Three Crowns Hotel Praha aj s raňajkami
Komu se povedlo provést 2 rezervace? Já když to zkouším, tak po zadání údajů pro druhou rezervaci (jméno, příjmení...) mne to vyhodí, že už jsem slevu uplatnil. A to i v případě, že použiju jinou platební kartu. Tak mne zajímá, jak se vám to podařilo obejít? Doplňuji: nejdeto ani v incognito okně, ani z jiného PC.
mne sa to podarilo, inkognito okno musíš zavrieť a znovu otvoriť. Použil som pre istotu iný mail a dal som to na ženu, platil som ale z tej istej karty, v tom problém nie je.