Ahoj, asi jako mno dalších mám letenky od Alitalie do NY, konkrétně v termínu 16. - 25. 2. Nevíš o nějaké akci na ubytování v hotelu za více než rozumné ceny? Zatím mám zarezervováno Best Western PLUS Prospect Park Hotel na Brooklynu: http://bit.ly/PnDrSL . Vychází to na cca 720$ +daně, tedy cca 16000 Kč. Nebo by bylo výhodnější to rozsekat do více hotelů? Je šance, že se objeví něco ve stejné úrovni levněji? .
Já bral pokoj pro 4 právě A s Queensem jsem byl naprosto spokojený, za 10 minut z hotelu u Central Parku.
Změna plánů ? Nebo proč necháváš lístky ? Já frčím do Philadelphie taky na pár hodin, Boston jsem byl loni a nic moc (pořád mi tam pršelo)...
Priceline: hodíš nabídku a buď za ní něco dostaneš nebo ne. Nevybíráš si hotel, ale jen danou lokalitu a hotel ti bude vygenerován v rámci akceptování nabídky jednoho z těch hotelů.
také hladám pokoj pro 2 v New Yorku od 21.3 do 28.3 v centru, poblíž Central Parku. Máte někdo zkušenosti s bookováním přes [url] www.trivago.cz [/ url]? Nalezla jsem tam zajímavé ponuky, nevíte jak to funguje?
Je to stránka, která srovnává ceny hotelů a odkáže Tě na dalšího prodejce (booking.com, hotels.com, lastminute.com, ....), který daný hotel nabízí nejlevněji. Takže doporučuji, sama mám dobré zkušenosti.
ahoj, mohla bych poprosit o nějaký tip na ubytováni NY, blízko metra a míst kt. určitě musíme vidět Pro dvě osoby, se snídaní, samostatný pokoj s koupelnou. termín 4.10.-11.10. děkuji
Ja som bol nedavno v NEw YOrku a bol som fantasticky a cenovo velmi vyhodne ubytovany. Pozri si stranku www.apartmanferrina.cz. Vyborne ubytovanie, vyborna dostupnost na MAnhattan, vyborna cena. Zelam statnu cestu.
Prosím o radu v které čtvrti hledat ubytování v New York. V květnu tam budem 5 dní, chceme projít jen hlavní památky a nějaké nakupování. V které črvrti je nejlepší se ubytovat, našel jsem krásné ubytko v Brooklynu. Nebo je lepší hledat v Manhattnu, nebo kde? Díky.
Kde ty akce hledáš? Já mám zatím rezervovaný Ramada Long Island City na 4 noci v květnu za 532€ s daněmi. Přímo na Manhattanu jsem žádný hotel s vlastní koupelnou v podobné cenové relaci nenašel. Hostel ani sdílenou koupelnu nechci, na to jsem už starý a pohodlný.
I na bookingu se tá občas objevit nějaká akce. Loni jsem chytl 4*, deluxe room s výhledem, na lower Manhattanu za cca 110 USD/noc včetně daní a poplatků. Škoda, že jsme tam byli jen 1 noc
Zatím jsem nenarazil. Dá se to nějak sledovat automaticky? Nějaká služba, kde zadám požadavky (datum, místo, a maximální cenu) a pošle mi mail, když se taková akce objeví?
literaki: jestli jeste nemas letenky zkus se podivat na expedia nebo travelocity a zkus vyhledavat Flight+hotel jsou tam pak celkem zajimy slevy. Ja taky planoval nejaky Brooklyn ,ale nakonec jsem koupil 4*hotel kousek od Times Square za podobnou cenu jako 3* v Brooklynu/Queensu. Koukni jeste na hotel Opera House v Bronxu , mam na nej dobre reference od znamych a je kousek od metra.