Někdo tip na ubytování v oblasti Costa Brava ?
Zdravím, objednal sem letenky do Girony na konec srpna a pořád bádám a hledám nejideálnější místo na strávení těch 9 dnů. Je tu někdo kdo má s oblastí Costa Brava zkušenosti? Hledám ideálně menší město kde nebudou davy lidí a pláž "přervaná" lehátky a lidmi . Ideálně 50-100 km od letiště Girona. Díky za odpovědi Lukes
Ok budu rad za všechny informace, nejvic me tahne Tossa de Mar nebo Empuriabrava ale nějak tam nemohu sehnat nic za solidní cenu. Přemyšlim ted spíše o pronajmutí auta a procestovani více z costa bravy nez jen jedno místo. Každopadně dej vědet jak bylo
Mne se nejvic na ceste z Girony do Barcelony pri pobrezi Costa Brava libila prave Tossa de Mar. Tam bych se klidne vratil,ale nevim,jak narvane je to mestecko v lete. My tam byli v rijnu.Na auto koukni na www.cicar.com.
Ahoj,
před časem jsem hledal a našel nabídku pro sestru a dceru s rodinou na Hotels4u.com. 4 star s ALLin za cca 5 na týden.
Tak se podívej. Pro další inspiraci se můžeš podívat na můj cestopis:
http://www.brnolowcost.estranky.cz/clan ... errat.html
Krásná oblast a s autem dokonalá dovolené.
přeji krásné zážitky
Mně se líbilo v Lloret de Mar, ale to je asi přesný opak toho co hledáte:-) Ale i tak si myslím že když už tam budete, tak se tam dojeďte jednou podivat, je to tam super
Díky vše za názory, obvzláště brnolowcost , moc hezky sepsaný cestopis, určitě se budu inspirovat. Hledám ubytko bud Empuriabrava nebo Estratit, zejména kvůli potápění v tom estratitu, prej je to vyhlášeny. Nenajde se tady nějaky potápěč co tam má skušenost?
Uplně jsi mě na to Španělsko navnadil tak 4 roky zpátky jsme byli s kamarády v oblasti Callela, hotel viz http://www.booking.com/hotel/es/htopolympic.html
teď jsem koukal a cena 725 Kč/2 osoby/noc vč. polopenze, což je podle mě super offseason cena (pokud se tedy dobře dívám). Hotel je to sice velký, ale za mě v té době velká spokojenost. S jídlem nadmíru spokojen a s oblastí taktéž. Kousek od hotelu moc dobrá menší hospůdka a samozřejmě stovky barů.. byli jsme v červnu a lidí akorát. Pláže poloprázdné. Konec srpna bude určitě plno, poloviny nebo konce září bych se ale určitě nebál.