Zdravím, nemáte někdo zkušenosti s nějakým opravdu pěkným safari poblíž Kapského Města? Na internetu jsem jich našla hned několik, ale nemůžu se pro žádné rozhodnout. Pomohly by mi vaše osobní zkušenosti a informace ohledně toho, jak je safari daleko od Cape Town, kolik stojí, jaká zvířata jsou tam k vidění, co všechno se tam dá podniknout atd. Díky .
Zdravím, nemáte někdo zkušenosti s nějakým opravdu pěkným safari poblíž Kapského Města? Na internetu jsem jich našla hned několik, ale nemůžu se pro žádné rozhodnout. Pomohly by mi vaše osobní zkušenosti a informace ohledně toho, jak je safari daleko od Cape Town, kolik stojí, jaká zvířata jsou tam k vidění, co všechno se tam dá podniknout atd. Díky
Ahoj, já se chystám sem: Aquila Private Game Reserve & Safaris Nemám vlastní zkušenost, ale pracuju s jihoafričany v práci a ti doporučili toto. Uvidíš tam převážně slony, žirafy, zebry, nosorožce, hrochy .....
Tady zrovna vlastním (půjčeným) autem jezdit nelze (asi aby více vydělali) viz: http://www.aquilasafari.com/frequently-asked-questions Určitě to ale není kvůli volně se pohybujícím zvířatům, protože ve většině parků v JAR se jezdit vlastním autem může.