Téma sdružující obecnou debatu o věrnostním programu Le Club Accor a cesty k boostnutí bodů a statusů. Statusy: Classic - ihned po registraci Silver - za 10 nocí nebo 2.500 bodů Gold - za 30 nocí nebo 10.000 bodů Platinum - za 60 nocí nebo 25.000 bodů Noci je nutné nasbírat bez ročního přerušení, tedy klidně v průběhu 3 let s tím, že nepřesáhnete 12 měsíců neaktivity. Kompletní výhody jednotlivých statusů zde Přehled statusů Accor Body: 2.000 bodů lze směnit za 40 eurový voucher .
- 500 bonus points with Eurostar - 500 bonus points with Bicester Collection - 500 bonus points with ALL Mobility - 500 bonus points with ALL Activities and Events - X2 Reward points on ALL hotel stays
PROMO DISCOUNTS 20% discount on All paid cards until May 02, 2023 ALL PLUS ibis use promotional code ibis2023, includes 10 status nights ALL PLUS Voyageur use promotional code Voyageur2023, includes 20 status nights.
Ahoj, jak to je, když potřebuji rezervovat 3 pokoje? Bude sleva jen na ty 2, co byly tuším v podmínkách nebo to při on-line platbě systém neřeší ? Řešil už někdo?
Ahoj, tak jsem objednal vše najednou a všechny 3 pokoje byly se slevou(platba online bez možnosti storna). Jako Gold jsem dostal voucher na drink a na pokoji byla voda a müsli jako pozornost. Ale co se bodů týče, tak se mi zdá, že jsou jen za ten můj pokoj.
Pobyt byl teď z pondělí na úterý, takže ještě počkám a když už nic nedorazí, tak napíšu claim. Díky P.S. Bere se jen z cen pokoje nebo třeba i za parkování, které jsme platili před odjezdem?
Ak si dal vsetko uctovat na izbu a platil si to spolocne, body dostavas za komplet celu sumu. Vo vypise sa ti ta dalsia utrata potom zobrazi ako Earn Partner.
Tak asi dle očekávání jsem to reklamoval. Do 24h mi odepsali, že již připsané body odečtou a naúčtují správné. A připomněli, že nárok mám jen za 2 pokoje. To proběhlo a už mám správné počty.
Našel jsem zajímavý porovnávač cen ubytování https://hotellook.tp.st/3lYzJHDL Tento systém srovnává ceny na stovkách rezervačních systémů jako je booking, agoda atd.
Předplatné ALL Signature zaměřené na Brazílii aktuálně nabízí placené členství s měsíční odměnou až 5000 Reward Points (hodnota 100 EUR) plus 1.000 Status Points. Nabízí měsíční, čtvrtletní nebo roční předplatné. S aktuální nabídkou Black Friday lze zakoupit první měsíční členství za 280 BRL, body jsou připsány během pár minut a členství lze okamžitě ukončit. https://all.accor.com/a/en/loyal...ature.html