Ibiza - párty až do rána
Baleárské ostrovy - Ibiza s akční letenkou nelze než doporučit.
to je místo kde se schází příznivci klubové zábavy min. z celé Evropy.
Najdete ze nejznámější kluby i DJs.
Párty jsou až do rána a tak ti nejotrlejší z Vás ani nebudou potřebovat ubytování a můžou se ráno vyvalit rovnou na pláž.
Střediskem a centrem dění je zejména hlavní město San Antonio a okolí.
Na ostrově jezdí discobusy, které vás do klubů dopraví.
Kluby jako Amnesia, Privilege, Bora, Bora a Space jsou dnes již legendou.
[Upraveno administrátorem: Drogy a kur*y tady opravdu rozebírat nebudeme. Jsme cestovatelský web, ne feťácké doupě. Ještě jeden příspěvek s podobným obsahem a máš ban!!!]
ono to vobec nie je zle, tieto znalosti - kopa ludi sa ide na dovcu okrem ineho sprasit a zasukat si ... mohla by sa z toho vytvorit akasi dark sekcia fora, pristup az po overeni 18+
Já myslím,že tohle sem rozhodně nepatří a pokud tolik lidí tyhle info vyhledává tak to určitě uživí vlastní stránky žádný 18+ tady.Byt mám taky svoje za sebou tohle mě tady rozhodně nezajímá.
Edit:A opakuju na to,abych věděl,že v JA seženu kdekoliv koksu,v Maroku has a na Ibize že frčí extáze fakt nepotřebuje být člověk žádnej génius a ty příspěvky nic zajímavého, nového nebo převratného nepřinášejí když odhlednu od debility toho postovat je sem.
mato nemyslím, si, že bych byl ten, co tady bere všechno vážně Jen stále se opakující hovadiny už mě fakt nebaví číst.
U mně dobrý. Každý nech sa rozhodne, čo chce čítať. Podľa reakcií a počtu nahliadnutí sa dá usudzovať, že táto téma ľudí zaujíma, tak pokiaľ tam nieje fakt niečo nadobro závadné tak je to [za mňa] ou key. Škoda, že som nestihol pôvodný text
Takéto miesta programovo nevyhľadávam tak nech viem, o čo prichádzam. Rád si rozšírim obzor
S těma kurvama to je nějaké nedorozumění - tam jsem si žádných nevšiml.
S těmi mám zážitky zejména z Vegas, JAR, Botswany, Zimbabwe a Filipín - kde se jednalo o tranďáky - ale jsou to všechno humorné historky z cestování, kdy se člověk prostě omylem někam připlete a snaží se před nimi uniknout. Ale nechci to tady rozebírat - předseda si to nepřeje.
Já naopak psal, že tam je velké množství studentek - zejména Angličanek a řádí jak utržené ze řetězu. Stávají se z nich vlivem alkoholu a dalších stimulantů sexuální predátorky které loví ve skupinách a vzhledem k tomu, že ne každá je hezká - spíš naopak, tak musí být člověk při výběru ve střehu. A také aby něco ještě nechytil...
Nechci tady také rozebírat drogy, ale nelze pominout fakt, že tak 8 z 10-ti lidí tam prostě zobe a je to jeden z hlavních důvodů proč se tam jezdí.
Kdo bude chtít další info tak musí hledat jinde.
Ona je potíž především v tom, že i kdybych náhodou byl takový zoufalec a chtěl trávit čas na cestách fetováním,tak informační hodnota těch tvých "rad" je prakticky nulová. Spíš máš potřebu se tady exhibovat a dokazovat komusi jaký jsi tuze nekonvenční cestovatel.
Ale můžeš zkusit rozjet vlastní stránky cestujzfetovane.com a uvidíš zda se to chytne.
Kdo má zájem o účast na nějaké party na Ibize, může využít aktuální akce Air Berlin.
Z Mnichova za 2.669 czk.
Chcete se zúčastnit párty - je tady další akce pro letenky na Ibizu.
Rezervujte: přímo na www.condor.de
•Dostupné termíny z Mnichova: 30. 5. – 2. 6. (1891 Kč), 23. 5. – 2. 6. (1891 Kč), 6. 9. – 9. 6., 11. 7. – 22. 7. (2702 Kč), 22. 7. – 28. 7. (3243 Kč)
•Dostupné termíny z Lipska: 12. 5. – 19. 5. (2432 Kč), 16. 6. – 23. 6. (2702 Kč), 7. 7. – 14. 7. (2702 Kč), 18. 8. – 25. 8. (2702 Kč)
•Zavazadla v ceně: 6kg kabinové, pokud byste chtěli i 20kg k odbavení, volte tarif Economy Class, tam i zpět vás to vyjde o 20 EUR více
Skoda ze to na tejden..
Ja sem byl na Ibize celej tejden jen jednou a uz bych to znova nezopakoval.. Prodlouzenej vikend je idealni.. I 4 dny pri posledni ceste byly moc