Agoda
Agoda spadá pod Booking Holdings. Co se spolehlivosti týká, vyjde to nastejno. Občas najdu na Agodě stejný identický hotel levněji než na Bookingu (i přes jejich Genius 3).
Lucie _40 napsal(a):My jsme taky s Agodou nikdy neměli problém, tyhle věci se holt čas od času asi stanou všude, nám přesně toto udělal Booking. Trošku by mě ale ohledně vracení peněz zneklidnila ta zmínka o bankrotu, u Bookingu byl jiný důvod...
Pokud to bylo placený přes Agodu Adodě (a ta to pak platila hotelu) , tak to v případě, že by se Agoda cukala, řeší chargeback.
Vlastimil B. napsal(a):Občas najdu na Agodě stejný identický hotel levněji než na Bookingu
mne sa zdá že za posledné roky vždy :) - Treba ale použiť VPN
Mám přes 40 rezervací u Agody a pouze jednou v Turecku mi byla zrušena rezervace hotelem, za mě spokojenost.
Také mi zrušili hotel v Moskvě týden před odletem (cca před 5-ti lety) a potom co jsem si stěžovala, že se zvýšily ceny, nabídli jiný hotel za stejnou cenu. Protože mi nevyhovoval (chci 24 hodin recepci), nabídli ať si hotel najdu sama a pošlu doklad o zaplacení. Peníze mi vrátili na kartu.
Nevíte někdo kam se mám obrátit když mi agoda nechce zaplatit za hosta 72 noci je to celkem ranec 😭 měkce snímá jen nesmyslné chatuju