agoda.cz Osobně snad nejvíce používám Agodu,dobré ceny,spolehlivost a bonusový program. .

Agoda

Založil ve fóru Vyhledávače hotelů

46 reakcí

Agoda spadá pod Booking Holdings. Co se spolehlivosti týká, vyjde to nastejno. Občas najdu na Agodě stejný identický hotel levněji než na Bookingu (i přes jejich Genius 3). 

3 Citovat

Lucie _40 napsal(a):

My jsme taky s Agodou nikdy neměli problém, tyhle věci se holt čas od času asi stanou všude, nám přesně toto udělal Booking. Trošku by mě ale ohledně vracení peněz  zneklidnila ta zmínka o bankrotu, u Bookingu byl jiný důvod...

Pokud to bylo placený přes Agodu Adodě (a ta to pak platila hotelu) , tak to  v případě, že by se Agoda cukala, řeší chargeback.

0 Citovat

Vlastimil B. napsal(a):

Občas najdu na Agodě stejný identický hotel levněji než na Bookingu

mne sa zdá že za posledné roky vždy :) - Treba ale použiť VPN

1 Citovat

Agodu používám hlavně v Asii, kde většinou vychází nejlevněji a bez nějakých problémů. 

1 Citovat

Mám přes 40 rezervací u Agody a pouze jednou v Turecku mi byla zrušena rezervace hotelem, za mě spokojenost.

0 Citovat

Také mi zrušili hotel v Moskvě týden před odletem (cca před 5-ti lety) a potom co jsem si stěžovala, že se zvýšily ceny, nabídli jiný hotel za stejnou cenu. Protože mi nevyhovoval (chci 24 hodin recepci), nabídli ať si hotel najdu sama a pošlu doklad o zaplacení. Peníze mi vrátili na kartu. 

0 Citovat

Nevíte někdo kam se mám obrátit když mi agoda nechce zaplatit za hosta 72 noci je to celkem ranec 😭 měkce snímá jen nesmyslné chatuju

0 Citovat

Desítky ubytovani s Agodou ok, ale posledni zkusenost z Pakistanu bidna. Hotel nabízel jako bonus transfery, vecere a mnoho dalsich kravin, nic nesplnil, recepcni mel hromadu vymluv, cekal jsem,ze se k tomu Agoda postavi celem, jsem platinum member, ale docela razne me poslali do prdele,tak si dalsi rezervace u nich rozmyslim.

1 Citovat

Platinum member na Agode.-) To je zatim vtip roku.-))) 

4 Citovat

A očekávat v Pákistánu hladký průběh čehokoli taky.

4 Citovat

Měla jsem s nimi potíže i v Indii, v Aurangabadu měsíc dopředu zaplacený hotel za velmi výhodnou cenu nás odmítl ubytovat, že nebere cizince (dle dat recenzí to nebyla pravda). AGODA vrátila peníze hned další den, ale hledání hotelu nebylo jednoduché a narušilo nám program

0 Citovat

To samé se mi stalo s Hotels.com, až na to, že ubytování skutečně nemělo licenci pro cizince.

0 Citovat

Měl jsem s Agoda.com nepříjemnou zkušenost s hotelem v Malajsii, který ukončil provoz před datem ubytování.

Neskutečná komunikace s Agoda.com, nakonec uznali chybu a doplatili rozdíl mezi rychle nalezeným hotelem a původním hotelem.

Od té doby Agoda.com ne.

0 Citovat

S Agodou jsem řešil neexistující ubytování na Tchajwanu, doplatili rozdíl. Ztratil jsem s tím nějakou hodinu, ale že bych je kvůli tomu zavrhl, to mě nenapadlo.

0 Citovat

Půjdu proti proudu, s Agodou jsem nikdy neudělal špatnou zkušenost. Ba naopak, poslední zkušenost - objednal jsem 15.2. ubytko na listopad na Filipínách s platbou na místě. 18.2. mně napsali, že s nimi ubytko ukončilo kontrakt, tedy že ruší a jako satisfakci posílají Agoda cash 35 USD. Což beru jako hráčské, protože tohle prostě nemuseli...

1 Citovat

S Agodou mám více jak 100 rezervací v Evropě ,Asii a Ocenáni a nikdy nikde žádný problém.

V poslední době Agoda válcuje Booking i v Evropě a někde znatelně. Přes Agodu mám v poslední době 80% rezervací.

1 Citovat

Eda Novak napsal(a):

Platinum member na Agode.-) To je zatim vtip roku.-))) 

Tak to ti stačí malo ke stesti. Vim, ze na Platinum dosahne kazdy, ale pri utracených stovkach tisic Kc predpokladas, ze by se reklamaci mohli normalne věnovat a ne me odpalit, pritom treba reklamace na sesterským Bookingu probihaji vzdy slusne. A ne, nevim, proc bych nemohl ocekavat hladky prubeh cehokoliv v Pakistanu, vse ostatni klaplo jak mělo a nemel jsem jediny problem.

0 Citovat

Před pár dny jsem booknul (poprvé) přes flights.agoda > mytrip přískok z Lisabonu na Azory za 21€. Cena na webu Azores airlines byla 48€. Tváří se to v pohodě i na webu S4 to vidím.

0 Citovat

S agodou je největší problém se prokomunikovat. Potom už bývají cajk, mně už párkrát připsali kredit, když hotel nesplnil, co sliboval. 

0 Citovat

Cenově mi fakt háže hezký ceny Agoda letos. Mám snima 2 rezervace. Jedna v německu minulý týden, vypadali dost překvapeně, když jsem dorazil. Ale ubytovali mě a cenu dodrželi. V pátek jedu podruhé. 5hvězd ve Španělsku... tak snad nebude nějaký trabll :-)

0 Citovat

Agoda je výborná pre Áziu a Tichomorie, menej pre Európu a Ameriku (do Afriky nejazdím). Za dlhé roky, čo s nimi objednávam hotely zatiaľ žiaden problém. Inak používam géniusa 3 u Booking.com a sem tam objednávam priamo hotely. S hotels.com a expediou som akosi prestal okolo covidu, dokonca mi tam ostala noc zdarma, ale akosi ma v poslednej dobe u nich nič neoslovuje.

0 Citovat

Já mám letos přes Agodu 5* se snídaní v Abu Dhabi kolem 2000/noc (cca 50% oproti bookingu) a za podobnou cenu hotel s bazénem na Seychellách, kde byla na 1/3 oproti bookingu. Poprvé jsem letos risknul i jiné stránky , co mi nabídly google maps po kliknutí na hotel. Odteď už budu dobře hledat, než něco bezhlavě koupím na bookingu jako dřív :)  

2
46 reakcí