Dovolená září
Zdravím,
plánuji s přítelkyní dovolenou v září, vzhledem k tomu, že je celé prázdniny pryč, tak něco na vlastní pěst letecky by bylo složité a nevyzpytatelné, proto mám v hlavě dvě myšlenky, buď autobusem někde okolo, nebo právě cestovky. Dnes jsem se zběžně díval na nabídku last minutes a dá se sehnat Bulharsko Turecko Řecko kolem 6-7k na týden s all inclusive a slušným hodnocením, jelikož se nevyznám vůbec v cestovkách, tak se chci zeptat zkušenějších. Bude možnost dosáhnout na tyto ceny i na začátku září? klidně den dva před odletem Praha Brno Ostrava Vídeň nerozhoduje.
Díky moc za odpovědi
Díky za odpověď,
přítelkyně bude jako au pair a nemá pevně stanovený datum návratu, takže je pro nás nejpohodlnější si po jejím příletu zpět sednout podívat se na cestovky a letět last minute.
Rozumím, proto to nech skutečně na poslední chvíli. Budou k dostání jak levné lasty, tak případně charterové letenky a samozřejmě i autobusy
Ahoj, poraďte kam vyjet v září na nějaký pobyt se cvičením? Chtěla jsem zkusit cvičení u moře, tak by tam v září třeba nemuselo být takový horko. Stačí mi Chorvatsko nebo Itálie. Hlavně ať jsem pryč z domu. Chtěla bych třeba něco se zumbou nebo pilátes. Jezdíte někdo na takové pobyty?
Koukni se na ck capro, oni mají hodně takových pobytů a mají dobrý programy, že by sis mohla vybrat co chceš cvičit. A cvičení u moře je luxus. Teď už tam nebude takové horko, ale ono se tam necvičí přes poledne, to by nikdo nedal v největším vedru. takže v pohodě. Hlavně ráno a pak navečer, večer. Pro mě to byla loni nej dovolená.
Vlasta789 alias Tyny777,
opravdu si myslíte, že nejlepší reklamou pro vaši cestovku je tato zoufalá ochotnická etuda "jedna se jako ptá a ta jako druhá jako odpovídá", kterou jste tady předvedla?
Každý, kdo se podívá na váš profil má jasno.