Cancún, Mexiko s CK za 6.450 Kč
Zřejmě chyba, ale za pokus to stojí. Na TUI najdete spoustu týdenních zájezdů na Cancun z Německa od 238 € za osobu (v ceně je i zug-zum-flug jízdenka).
Odlety z Lipska, Drážďan, Berlína..
http://www.ltur.com/de/last-minute/fern ... E-SB-PA-FC
Ne, ne. Při objednání samozřejmě je cena zcela jiná. Oblíbené to hrátky ltour Jinak by to stálo za to jen kvůli letence...
já jsem se s příkladem Hacienda de Castillo dopracoval až k platbě kartou skutečně za cenu 476EUR/2 osoby, dál jsem pochopitelně nešel... takže bych tomu věřil. Škoda, že už nemám dovolenou, zkusil bych i ten poslední krok.
Nikdy první nebo nejlevnější nabídku neberu, takže jsem nezkoušel Pravda teď se to tváří, že by to šlo, ale vzhledem k tomu, že ostatní poskočily na minimálně trojnásobek, moc tomu nevěřím. Kdysi jsem koupil v Německu od TUI v chybě Turecko a samozřejmě mě vyfakovali... Ale s tím jsem počítal. Kdo chce ať tu Haciendu zkusí, týden je tak na válení, to bych si klidně za 300 éček zaplatil AI**** na Akumal nebo u Tulumu a jen se válel a nalejval se jako pupen
Cena šla za včasu až ke konci a podařilo se objednat. Bohužel už přišel email, že se jim nepodařilo udělat rezervaci. Peníze hned odblokovány.
Já myslím, že dnes byli administrátoři ltour asi nalití, ještě lepší byl deal na Phuket 3,5* za 251,-EUR. Pátral jsem, zda to někomu v Německu prošlo, ale vypadá to, že ne
Zdravím z Cancunu, nemecké ck mají výhodné ceny, doporučuji rezervuje si Cancun dostačně v předstihu, aby jste získali tu nejlepší cenu, na poslední chvíli je to tu vždy plné, už tu bydlím několi let.