Ahojte,cestovatelia...Chcem sa opytat,kolko casu mi treba na prehliadku Stockholmu...Nechcem ist do muzei,skor poobzerat architektonicke skvosty a maximalne na nie prilis dlhy cas vliezt do nejakeho kostola/palaca...Stacia 2 dni?Dikes... .
Ahojte,cestovatelia...Chcem sa opytat,kolko casu mi treba na prehliadku Stockholmu...Nechcem ist do muzei,skor poobzerat architektonicke skvosty a maximalne na nie prilis dlhy cas vliezt do nejakeho kostola/palaca...Stacia 2 dni?Dikes...
https://www.thefork.com/ ( je aj appka do mobilu) si viete cez nu urobit rezervacky do restik kde v daka tomu viete mat az 50% zlavu z uctu. Plus appka zbiera cashback za rezervacky, za kazdych 10 uskutocnenych je 10€
Ahoj, příští víkend letím do Stockholmu na hokej (Euro hockey tour). Přes den budu v hale na hokeji, večer maximálně pár piv někde ve městě plus jídlo v nějakém fastfoodu. Předpokládám, že bych si měl vystačit s platební kartou a výměnu peněz neřesit.Loni v Dánsku na MS jsem peníze měnil a zbytečně. Všude byli bezkontaktní terminály. Je to ve Švédsku stejné? Díky.