Ahojte,zas otravujem..Dajte nejake tipy na lacny,slusny,moze byt aj jednoduchy hotel,prip.hostel v Stockholme..klasicke dvojpostelove izby..nie spolocna kupelna..v dosahu metra..Viem,ze moje poziadavky su ako na Hilton,ale mozno mi niečo poradite .
Ahojte,zas otravujem..Dajte nejake tipy na lacny,slusny,moze byt aj jednoduchy hotel,prip.hostel v Stockholme..klasicke dvojpostelove izby..nie spolocna kupelna..v dosahu metra..Viem,ze moje poziadavky su ako na Hilton,ale mozno mi niečo poradite
Před pár lety jsem ve Stockholmu přenocoval na lodi Birger Jarl (lze to najit jako M/S Birger Jarl - Hotel & Hostel). Malé kajuty s koupelnou nebo bez koupelny, ale čisté a útulné a hlavně přímo v centru za rozumnou cenu. Podobných ubytovacích možností je u Gamla Stan nebo Sodermalm více, stačí prohlédnout google mapu nebo zkusit nějaký vyhledávač ubytování.
Presne tu lod jsem chtel doporucit 2 luzkova kaujuta ( palandy ) okno vlastni koupelna je na booking,com za 90 euro noc , je to 10 minut na Gamla Stan a v sobotu a v nedeli je v cene ubytovani i 3 hodinova plavba ( nedival jsem se jestli nahodou pak vikend neni drazsi )