Zdravicko, pomalu zacinam planovat vylet po Guatemale a chceme si odskocit na nejake pekne karibske plaze? Mohl by jste mi nekdo poradit z osobni zkusenosti nejake misto, kam se jde celkem rozumne dostat z Guatemaly (v Guatemale hezke plaze pry nejsou) - tj. Severni Honduras ci Belize a nebylo to tam plne amiku a vyskovych hotelu? Jde mi jen o kratky odskok na cca 4 dny z Guatemaly. idealne nejaky mensi ostrov s jednoduchym ubytkem:)diky moc Jirkawww.jorgus.webnode.cz .
pomalu zacinam planovat vylet po Guatemale a chceme si odskocit na nejake pekne karibske plaze? Mohl by jste mi nekdo poradit z osobni zkusenosti nejake misto, kam se jde celkem rozumne dostat z Guatemaly (v Guatemale hezke plaze pry nejsou) - tj. Severni Honduras ci Belize a nebylo to tam plne amiku a vyskovych hotelu? Jde mi jen o kratky odskok na cca 4 dny z Guatemaly. idealne nejaky mensi ostrov s jednoduchym ubytkem:)
Dobrý den, zvažujeme zájezd do střední Ameriky, zejména státy Belize, Honduras, Guatemala, Salvador, Nikaragua, ale na dost serverech nás odrazují názory na bezpečnostní situaci. Zejména o Nikarague píší nyní na MZV o zhoršené situaci. Neradi bychom strávil dovolenou jen ve stresu o nás a o věci. Můžete mi někdo trošku poradit z vašeho pohledu?
Letos jsem ve všech byla a žádnou větší přestřelku jsem nezaznamenala. Pokud to je někde příliš horké, stačí se přesunout o kousek dál. Zejména Pacifické pobřeží je nádherné, hezčí než Karibik.