Amsterdam - ubytování
Aktuální chybička na bookingu - pokoj pro 8 lidí v hostelu na kraji centra za 336 Kč (42 Kč na osobu!)
Rezervace zde - termínů je vícero.
Prosím ťa, odporúčaš tam pre istotu zavolať a potvrdiť rezerváciu/cenu alebo keď mám z bookingu potvrdenie tak to už nemôžu zmeniť? A nejaké lacné spôsoby dopravy z Prahy? Ďakujem
Nikam volat nemusíš, uzavřenou smlouvu máš s bookingem. Oni by se ti ozvali (možná ještě ozvou?). Každopádně s bookingem mám tu zkušenost, že mi vždy tu cenu potvrdili a nikdy nezrušili. Vytiskni si tu rezervaci a měj jí s sebou pro případ, že by na hotelu něco zkoušeli - ale nezkusí
Z Prahy lze letět do Rotterdamu s Transavií nebo rovnou Amster s easyJet, ČSA, KLM.. Je toho hodně, záleží, jaký termín hledáš. Napadá mě taky Brno - Eindhoven s Wizzairem.
já to zkusila objednat hned po vyhlášení akce.Pak jsem napsala meil do hotelu,zda je vše OK a oni hned odepsali,že né,že je chyba booking.Dali mi slevu na os 15 euro,ale to není zajímavé...
Ano, chyba to je, ale pracovníků hostelu, neboť oni zadávají cenu do systému.
Moje osobní zkušenost je taková, že den po rezervaci mi volali z Bookingu, vysvětlili problém a nabídli poloviční cenu nebo ponechání té současné. Takže bych opravdu na hostel nepsal a čekal na booking!
Ano,
více méně jsem takto postupovala.Napsala jsem i na Booking.Oni reagovali ihned,moc se omlouvali,ale...
Ještě,že takto,protože jsem chtěla koupit letenky na akci Wizz .Tím pádem,nic z toho nebylo.
Dle mě si neměla nikam psát a vše by bylo v poho poučení pro příště. Ale chápu tě, ne každý má to srdce někomu odmítnout slušné chování
Takže vravíš, že tam natutovku ísť? Booking ani hostel ma zatiaľ nekontaktovali (už je to skoro týždeň), takže prísť tam a ak by robili problémy odvolávať sa na booking? Majú nejaké právo ma odmietnúť? Čo v tom prípade je možné robiť?
Vždy řeš všechno s bookingem, s nimi jsi uzavřel obchod. A hoteliér si je moc dobře vědom toho, že je lepší prodat pokoj za 1€ než řešit problém s bookingem . Ty máš jasnou rezervaci, která je normálně platná. Nevidím v tom problém
Takže myslíš, že mám pre istotu napísať na booking, alebo čakať či sa ozvú oni, a ak sa neozvú tak to považovať za platné?
Nikam nepiš ani nevolej, vidíš svou rezervaci po přihlášení na booking? Pokud je vše v pořádku, není důvod se strachovat. Třeba prostě nemají důvod to řešit a ty je tím jen vyburcuješ