Sleva na hotely přes Booking.com (stop spam)
David Eiselt napsal(a):Myšlenka toho, že se budete nekonečně házet odkazy je mylná. Každý může hodit odkaz jen 1x a zároveň musí využít odkaz předchozího, aby systém fungoval.
Tohle vlákno neslouží k tomu, abyste si tu nahnali 10 referrerů, ty si shánějte u přátel na FB, díky.
Prosím o dodržování konceptu.
Já bych to tu trochu pročistil např ty "zlatokopy" co se sem zaregistrují jen kvůli vložení odkazu bych bez milosti mazal!
Děkuji Andrei a vkládám svůj odkaz na slevu 10% na booking.com
https://www.booking.com/s/32_8/hana3009
Hana
taky jsem od někoho využil a tady je 10% sleva pro všechny!!! :)
Má někdo platné referraly na Booking.com KROMĚ referralů 15 USD / 10% a 40USD / 80 USD: Pokud ano, prosím také napsat minimální hodnotu ubytování a do kdy je možné rezervovat ubytování. Děkuji
Gigo15 napsal(a):Má někdo platné referraly na Booking.com KROMĚ referralů 15 USD / 10% a 40USD / 80 USD: Pokud ano, prosím také napsat minimální hodnotu ubytování a do kdy je možné rezervovat ubytování. Děkuji
je tu ešte niekoľko kódov na 25/50USD a 15/30EUR (stačí si prelistovať posledné stránky).
Využito 30 AUD od BIOSTAR v Athénách
A tady je můj odkaz https://www.booking.com/s/11_6/ladali83
Užijte si svůj výlet s 10% slevou
grouppen napsal(a):Padrino se definitivne odkopal kvuli sve chamtivosti :-DSleva 10% (15 USD) na ubytování
přidávám i svou slevu 10% ( 15 USD ), za využití děkuju
nicky napsal(a):Je třeba to trošku zaonačit slovenštinou, že kabelko?moja zlava 10% na ubytovanie:
Jinak tohle vlákno je děs běs, každý druhý příspěvek nový účet, a vůbec nejlepší jsou ti, co si založí dva najednou a navzájem si poděkují. Kam tohle spěje...
Lze uplatnit slevu i když se nejedná o mou historicky první rezervaci na portálu booking.com, ale již o několikátou ?? Vztahuje se to i na cestovatele s realizovanýma několika desetkami předchozích rezervací na portále booking ?
Právě jsem využil.Díky coudi! A i já teď nabízím svůj odkaz 10% na ubytko. https://www.booking.com/s/11_8/6db495d5
lma napsal(a):Já bych to tu trochu pročistil např ty "zlatokopy" co se sem zaregistrují jen kvůli vložení odkazu bych bez milosti mazal![/citace]A co diskuzi zrušit a udělat z referralu odkaz nebo tlačítko u profilu? Tím by byli zvýhodnění aktivní uživatelé s dostatkem příspěvků. A troufnu si dokonce tvrdit, že přímo ti s kvalitními příspěvky, k věci.[citace="David Eiselt"]Myšlenka toho, že se budete nekonečně házet odkazy je mylná. Každý může hodit odkaz jen 1x a zároveň musí využít odkaz předchozího, aby systém fungoval.
Tohle vlákno neslouží k tomu, abyste si tu nahnali 10 referrerů, ty si shánějte u přátel na FB, díky.
kopecky napsal(a):Já bych to tu trochu pročistil např ty "zlatokopy" co se sem zaregistrují jen kvůli vložení odkazu bych bez milosti mazal![/citace]A co diskuzi zrušit a udělat z referralu odkaz nebo tlačítko u profilu? Tím by byli zvýhodnění aktivní uživatelé s dostatkem příspěvků. A troufnu si dokonce tvrdit, že přímo ti s kvalitními příspěvky, k věci.[/citace][citace="lma"][citace="David Eiselt"]Myšlenka toho, že se budete nekonečně házet odkazy je mylná. Každý může hodit odkaz jen 1x a zároveň musí využít odkaz předchozího, aby systém fungoval.
Přesně tak, je to tu samý podvodník.
Dával jsem odkazy na všechny své aliasy (dokonce jsem reinkarnoval i Nicky která mi byla již dříve smazána a uvažoval jsem i o reinkarnaci Karolíny...) a výsledek je nula, resp. jeden podvodník co si rezervoval údajný pobyt rok dopředu. Takhle to na žádnou kabelku nevypadá.
Navrhuji vlákno úplně zrušit a odemknout zamčené vlákno stylové cestovní zavazadlo pro metrosexuála.
použila jsem slevu od jednoho účastníka fóra, slevu to oznámilo, ubytko využiji až příští měsíc tak uvidím, zda bude fungovat...
vkládám svoji slevu - asi by nebylo špatné kdyby se každý kdo použije link připsal hned pod link formou odpovědět, až bude odkazů 10 tak je zbytečné kód používat...