Sleva na hotely přes Booking.com (stop spam)
Využil som zľavu 40USD pri rezervácii nad 80USD, ktorú som tu niekde našiel a práve dnes mi vrátili tých 40USD na kartu :)
Tak prikladám aj moju zľavu na 10% :)
muf2muf napsal(a):Ale no tak.. :-) Kde je podle tebe ta hranice, od kdy se diskutér stává "oprávněným" sdělit ostatním svůj názor? Rýpneš si i do mě, když mám pouhých 33 komentů oproti tvým 126? ;-)
To bylo myšleno primárně těm,kteří tady vlezli jen proto,aby udali svých 15US ;-)
Tady ještě jedna sleva, a díky Radimovi za jeho kód, taky mi to fungovalo :)
Dekuji Filipu Kvasnicovi za vyuziti slevy 25$. Zde je moje sleva na 25$.
https://www.booking.com/s/35_6/ce7b92da
Lucia
sleva EUR 15,- při rezervaci nad EUR 30,- :-) Děkuju.
Michala napsal(a):Ahoj, take pridavam slevu na pobyt 15 liber :)
https://www.booking.com/s/15_8/cmelik33
Diky
Registrace pred 15 hodinami, 2 ty same prispevky se slevou...prvni smazeme a jdeme hura druhy den na novou stranku, at jsme videt...kolik dnu to takhle jeste budes delat, Michalo?
aj tak nechapem, odkial sa beru tieto referraly na 15/25 USD/EUR/GBP od uzivatelov...ja mam len neatraktivnych 10% off
V okruhu mojich známych novozaregistrovaní a tí, čo častejšie používajú booking, vrátane mňa, dostali 10%, tí čo používajú booking málo dostali referral na 15USD. Možno je to len náhoda, a možno to nejaký marketingový guru takto vymyslel.
Ja som mal najprv 15/15 eur, potom mi prišiel mail, že "zlepšenie" na 25 eur/10% aktuálne cez ten odkaz beží 25usd/25usd. a naviac sa mi zdá, že aj ten samotný odkaz sa menil (nielen čísla v ňom).
edit: tých 10% sa tiež hodí, ja som to párkrát využil, záleží od sumy, ktorú platíš. tých 15/15 je podľa mňa porovnateľne s 10%... Dotaz: k tým 10% máte odmenu 25eur/usd?
edit2: toto napísali mne, keď mi menili tú formu odmeny:
"Earn even more for referring a friend
Booking.com has just made life a little sweeter for you! We’re giving you a bigger cash reward for referring your friends!
Share your link with friends and when they book and stay, you now get € 25 (previously € 15). And we’re giving your friends a fabulous reward too – 10% back (previously € 15)!"
Tak ono, když to bereme z amerického hlediska, že 15 babek prakticky nic není a tuto akci izolovaně bez dalších 40$ a více cashbacků, tak je fakt 10% lákavější. Osobně bych si ale taky vybral spíš 15$ referral, protože v našich končinách skoro nikdo běžně nerezervuje nad 150$, a pokud ano, je to ubytko na týden.
hugonovak napsal(a):Ja mam pres 100 rezervaci a mam referral na 15 USD, takze spis nahoda...V okruhu mojich známych novozaregistrovaní a tí, čo častejšie používajú booking, vrátane mňa, dostali 10%, tí čo používajú booking málo dostali referral na 15USD. Možno je to len náhoda, a možno to nejaký marketingový guru takto vymyslel.
Neviete, či sú ešte k dispozícii tie väčšie zľavy? 40-80, 70-225 alebo niečo podobné? Díky :)
Nedavno jsem to hledal a uz jsem nic nenasel. Nejvyssi 120/40 liber pres odkaz zde na cestujlevne.
Ahoj, využil jsem slevu 40 USD od 253869, díky a přidávám svojí 15 USD.