Sleva na hotely přes Booking.com (stop spam)
Pokud nevyužijete sami předchozího linku, bude váš nemilosrdně smazán ze světa internetu. Bacha na to.
Jsou také nějaké podmínky, kolikrát a kterou slevu můžu využít jako příjemce slevy? Už jsem využil USD80/40,- a 50/25,-, oboje mám potvrzeno v mailu. Ještě bych chtěl využít USD30/15,-, ale pak nevím, co dál (celkem si potřebuju na prosinec zajistit 5x ubytování). Je někde dáno, že za rok můžu využít třeba jen 3 různé slevy? Nebo jiné podobné omezení? Někde tady na fóru se to už částečně rozebíralo, ale ohledně bookingu je tu víc vláken a trochu se v tom ztrácím :-)
Výše jsem využil odkaz na slevu 25 USD (díky!), tak teď přidávám vlastní odkaz na slevu 15 USD, pokud by chtěl někdo využít. Díky! ;)
Pridávam odkaz na 10% zľavu ,ak chce niekto využiť .
Pridávam odkaz na 10% zľavu ,ak chce niekto využiť .
Ta sleva 10% vůbec nezní špatně..znamená to, že když rezervuju ubytování za 56 000kč (pro více lidí), tak se mi pak vrátí 5600kč?
limit je ale jen 150 dolarů vratka na osobu za rok, takže nějakých 3300 dle aktuálního kurzu, případně jedině rozdělit rezervaci na 2 rezervace (jiné jméno hosta a uložit jeho jinou kartu) na kratší období na sebe navazující - místo jedné rezervace pátek až pátek udělat první od pátku do pondělí a pak druhou od pondělí do pátku třeba a s hotelem se domluvit, že pokoj ani opouštět nebudete, takto jsem to již kdysi dělal při ubytování přes travelpony, když dávali kredit za registraci - jedna noc já a druhou noc rezervovala druhá osoba (pokud je to ale apartmán s poplatkem za úklid účtovaným na každé rezervaci, tak to pak trochu snižuje efektivitu)
použít můžeš můj odkaz na 10% vratkuhttps://www.booking.com/s/34_6/fb2dd759
nebo 15 usd vratku
Tak každá koruna zpět dobrá že :-)
Posílám svůj odkaz na 10% slevu..
Využil jsem BIOSTARovu nabídku, tak dávám i svůj odkaz na 10% slevu :)
Já tedy využil slevu 25 USD od Davida z předchozí stránky, ale nejspíš už byla 10x využita, protože mi to na webu Bookingu napsalo: "Bez nároku na odměnu | Tuto rezervaci nelze započítat. Pro více informací se prosím podívejte na podmínky programu." Takže z tohohle nic nebude.
Díky za tip na slevu a tady posílám dál odkaz na 10%. :) Šťastnou cestu všem.
Využil jsem odkazu výše a přidávám svůj. Všem díky :-)
Čaute, právě jsem využil kod BIOSTARA a jako děkuji zasílám svůj reff.
https://www.booking.com/s/34_6/robas144 - 10%
A budu moc rád když si uděláte rezervačku přes můj kod.
S přáním hezkého dne,
Váš Ostravák
Tak po použití odkazu na vrácení 15 USD se i mně konečně objevil vlastní odkaz.
Vrácení 10% z ceny: