Sleva na hotely přes Booking.com (stop spam)
A pozor další spamista homer, kterej už ušetřil dokonce několik tisíc!!!! a taky to tady valí stylem "jak mi to skočí na další stránku smáznu a hodím znova":)))) Jak jsem na tuhle stránku nechodil, tak mě začíná bavit! :)
Vole ty jsi fakt borec, další aka mistra mattobal aka Snajar aka striky.radecek, Ty jsi opravdu chudák chlapče a právě kvůli takovým chudákum jako Ty, kteří kvůli pár dolarům tady dělají takovýhle šaškárny bych tohle vlákno fakt smáznul, protože už z toho profitují prakticky jen tihle paraziti
Ale je to fascinující, co někdo dokáže dělat kvůli pár šupům :)))
Vážený mattobale alias radečku alias snajare a tobě podobní strčte si ty vaše slevy do prdele !!
Už to tady smažte nebo tomu dejte alespoň jasný řád!
Dyť je to tu už nějaký pátek jen žumpa vychcánků!lma jde do toho zvostra. Ale naprostý souhlas, je to žumpa! Smazat a hotovo! Halooooo. Ale Homeři to vlákno založí znovu. Srát na ně.
Co zde řešíte? Nemáte to jedno? To jim závidite nebo co? Nechápu spíše Vás , kteří mají zde čas řešit taková h... jako komenty výše.Vždyť člověk si může vybrat slevu od koho chce a to že je někdo poslední , to zde nemůže někdo přenést přes srdce :-D
Jo další s jedním příspěvkem, kterej má potřebu se vyjadřovat zrovna náhodou do téhle diskuse. Myslím, že zdejším přispěvatelům je právě těch ušmudlaných pár dolarů úplně u zadku, jen jim/nám vadí takoví paraziti jako ty a spol. A to, že sem serete a následně stále dokola mažete svůj vlastní příspěvek, aby byl poslední, to je vrchol toho parazitování. Předpokládám, že jsi ten dement mattobal aka další nicky, takže se sbal a táhni do prdele jak psal lma....
eremi napsal(a):Jo další s jedním příspěvkem, kterej má potřebu se vyjadřovat zrovna náhodou do téhle diskuse. Myslím, že zdejším přispěvatelům je právě těch ušmudlaných pár dolarů úplně u zadku, jen jim/nám vadí takoví paraziti jako ty a spol. A to, že sem serete a následně stále dokola mažete svůj vlastní příspěvek, aby byl poslední, to je vrchol toho parazitování. Předpokládám, že jsi ten dement mattobal aka další nicky, takže se sbal a táhni do prdele jak psal lma....
Co jsi to dovolujete.!!!To že zde nepíšu příspěvky, tak mne nemusite hned urážet a být vulgární!!!.
Jo přidal ses před 24 minutama, ale určitě je to čirá náhoda..... :)
Kdyby jsi sem chodil, tak by jsi věděl, že jsem to celej já míro:)))
jsme prokouknuti, závistivci co jiným nepřejí slevu. Tato diskuze nějak přitahuje pitomce. Miro, tady se to hovadama jen hemží, zkus nějaké sluníčkářské FB forum typu spolucestování a tak. Sice se hovno dozvíš, ale slušňáků tam bude víc. A rozumově ti budou taky víc pasovat,
Chtěl bych nabídnout slevu 10% (15 USD) - platí pro pobyty v ceně od 30 USD:
https://www.booking.com/s/padrin45
Chcela bysom ponuknut zlavu 10% (15USD) - plati pre pobyty v cene od 30 USD:
grouppen napsal(a):Chtěl bych nabídnout slevu 10% (15 USD) - platí pro pobyty v ceně od 30 USD:
Ze je padrino i Nicky bylo jasny, ale ze se schovava i za grouppena jsem netusil, zase neco noveho :-)). Kazdopadne palec nahoru, pobavilo :-D
U padrina nemám problém, ať má tady nicků a slev 150. Myslím, že některé jeho posty a hlášky nejen mně zpříjemnily den:-)
Začíná mě to tady bavit, protože ať tady napíše člověk sebevětší sra..u, tak to je pořád asi o 100% hodnotnější než ten zbytek :))))
Jak tady psal cali, kdo použije slevu od striky.radecek aka mattobal aka Snajar, tak at mu uschne pytlík nebo tak něco :)))) Pokud chcete, doporučuji padrino11 aka nicky aka grouppen :)))
Mimochodem Martine Ty musíš být opravdu velkej zoufalec :)
Ja ovšem doporučuji padrina, tady je jeho link :):