Zde vkládejte své doporučovací (referral) odkazy formou – využil jsem předchozí, vkládám vlastní.Odkazy v obecném tématu pro Booking.com budou mazány, díky za pochopení. .
15 USD (nebo 10%) je stejná sleva, či kampaň chce-li někdo, a může být využita jednou v životě. K ní běžně využívám další typ slevy, kterými se tu hemží - jako 25 E, 40 USD atd. , které mohou být využity současně s těmi 15 USD, a to každý rok 1x. Zřejmě je to jejich bordelem, ale dostávám běžně proplaceno 25 USD a 40 CAD a tak podobně. to by asi fakt být nemělo, ale už několikrát mi to prošlo.
Ahoj, využil jsem slevu a přidávám svou, ve které mi pomůžete nastřádat peníze na letenku do dubaje, děkuji za využití a pomoc https://www.booking.com/s/35_6/cestuj21 MAX
Jediný způsob, jak odsud ty jednopříspěvkové trolly vystrnadit je přes ně mohutně rezervovat!
Že jsme slevu už dostali nebo že rezervaci po čase zrušíme? Nevadí. Zabereme jim jejich 10 slotů, ale nedostanou nic, protože naše rezervace nebude splňovat podmínky a navíc po tu dobu, už nebudou moct spamovat s jejich účtem - všechny sloty obsazeny 3:)
Viva la revolución!
@norbic, jak napsal velký El comandante, až si všichni přes ně bookneme ubytování, zabereme jim všechny sloty a po půl roce dostanou houby, protože už na odměnu nemáme nárok.
Jediný způsob, jak odsud ty jednopříspěvkové trolly vystrnadit je přes ně mohutně rezervovat!
Že jsme slevu už dostali nebo že rezervaci po čase zrušíme? Nevadí. Zabereme jim jejich 10 slotů, ale nedostanou nic, protože naše rezervace nebude splňovat podmínky a navíc po tu dobu, už nebudou moct spamovat s jejich účtem - všechny sloty obsazeny 3:)
Viva la revolución!
@norbic, jak napsal velký El comandante, až si všichni přes ně bookneme ubytování, zabereme jim všechny sloty a po půl roce dostanou houby, protože už na odměnu nemáme nárok.
[/citace]
Já bych jim vyrezervoval všechny sloty třeba na rok dopředu a pak těsně před tím zrušil rezervaci :)