Dobrý den, ráda bych se s Vámi poradila ohledně naší svatební cesty do Thajska (19.9-10.10.2017) . Vzhledem k tomu, že letíme v "deštivém" období, potřebovala bych pomoci s výběrem destinace. Uvažujeme vlastně o 2 variantách. První variantou je východ Thajska - ostrovy Koh Chang, Koh, Samet a Koh Kood a druhou Jihovýchod Thajska - Koh Tao, Koh Pha Ngan a Koh Samui . Jsem smířená, že pršet bude v obou těchto destinacích, ale pokud máte zkušenost, že by to mohlo být někde o trochu lepší, tak budu moc ráda. Je to naše první cesta do Thajska a na sever nechceme.Děkuji moc všem. .
Dobrý den, ráda bych se s Vámi poradila ohledně naší svatební cesty do Thajska (19.9-10.10.2017) . Vzhledem k tomu, že letíme v "deštivém" období, potřebovala bych pomoci s výběrem destinace. Uvažujeme vlastně o 2 variantách. První variantou je východ Thajska - ostrovy Koh Chang, Koh, Samet a Koh Kood a druhou Jihovýchod Thajska - Koh Tao, Koh Pha Ngan a Koh Samui . Jsem smířená, že pršet bude v obou těchto destinacích, ale pokud máte zkušenost, že by to mohlo být někde o trochu lepší, tak budu moc ráda. Je to naše první cesta do Thajska a na sever nechceme.
Je podmínkou Thajsko? Co se s AirAsia nebo nějakým jiným laciným dopravcem za 2-3.000 Kč na osobu a zpáteční letenku přesunout po JV Asii někam, kde bude pěkně? V Malajsii by mohlo být ještě pěkně. V Indonésii včetně Bali by mělo být taky pěkně. Nebo taky severní Vietnam (ale vízum stojí kolem 2.000 Kč).
Neci zkusenost nijak nepomuze, trochu lepsim voditkem by mohly byt statistiky, ale pocasi je v poslednim desetileti mene predvidatelne. Ja treba mel v pulce zari 5 dni v kuse slunecno bez deste na Railay a okoli, ale pred tim tam vice dni lilo. Na Ko Phanganu jsem pak mel zatazeno. Oblast u Krabi je mnohem krasnejsi, ale je dost turisticka i mimo sezonu.