Budapest
Ahoj,
jedu 1. - 3.7. do Budapešti. Nemáte prosím vás tip na ubytování pro dva mladé lidi? Ideálně blízko centra, snídaně v ceně a tak kolem dvou tisíc korun? Kdyby to k tomu byla ještě romantika tak úplně super! Díky
Ahoj, no máš poměrně velkou finanční rezervu. V Budapešti za 1k seženeš i 4*
Takže jsem se držel té romantiky a osobně bych vzal toto - Golden Park Hotel**** se snídaní za 2.186 Kč.
Artists Residence
Vím, že to je teď plné,bez snídaně,a tak...ale pro někoho jiného kdyžtak
Můžu tohle opravdu doporučit...za velmi lacino čistý pokoj(cca 700 za dvoulůžko), kuchyňka k dispozici, stejně jako záchod i koupelna. Pro přespání je to supr. Blízko na tramvaj. My byli opravdu spokojeni !
Zdravim,
viete mi poradit nejake ubytovanie pre 2 osoby v Budapesti za rozumnu cenu?
Najlepsie z ranajkami a v centre.
Zhanam nieco cca do 60 EUR.
Vopred dakujem za kazdu cennu informaciu.
Muzu doporucit tyto apartmany http://www.dorottya-apartment.com/
Jsou v centru mesta. Rezervovali jsme pres booking. Com kde ceny byly levnejsi nez na oficialnich strankach. Vsude bylo blizko odsud. Mooc se mi tam libilo.
Ahoj, přemýšlím nad výletem do Budapešti na adventní trhy. Láká mě tam zkusit letět s Ryanairem na víkend.
>> začínají už první adventní týden? (tj. konec listopadu)
>> kdy otevírají a zavírají? (přílet večer a odlet odpoledne)
Za rady budu vděčný :-) Když tak tento nápad nechám spát.
Nemate tip kde rozumne zlozit hlavu na cca 2 - 3 hodinky v Budapesti? Priletime 00:40 a po piatej rano nam ide vlak... Potom rovno do prace tak by som si rad aspon trocha oddychol, ale nic rozumnejsie ako ostat na letisku som zatial nenasiel a to ma velmi netesi...
Asi Ti zostane len letisko. Presne túto istú situáciu som riešil v januári a nakoniec som prespal na sedačkách. Cez noc bol kľud.
Zdravim nevi nikdo kolik se plati pobytova daň v Budapesti nadel jsem info cca 600Huf na den je tomu tak diky
Zdar, nejsem si jistý, zda je to na nové téma. Přemýšlím nad návštěvou F1 v Budapešti. Byl už tam na ní někdo? Zajímalo by mě, kdy v neděli reálně končí program závodního víkendu a v kolik je v reálu možné být v centru. Co jsem koukal, tak to na Prahu letí v 19:30 a 19:45, a to není moc reálné stihnout (nemluvě už teď o vyhypované ceně). Ale na rozdíl od pár let nazpět už jezdí autobus i pozdě v noci (Flixbus). Které odjezdové místo je nejvýhodnější? Uvažuji o místech na stání - mají nějaká výraznější negativa kromě samotného stání? Díky.
Ahoj, při cestě z letiště do centra je vhodná doprava s linkou 200E a M3. Mohu na ni využít lístek na 90 minut za 750 HUF ? Místo v průvodci zmiňovaných 2x single ticket za 2x 450 HUF.
Muzes, ale 90-minutovy listek za 750 HUFnaglu je koupitelny jen v aplikaci BKK + skenovani QR kodu pri kazde zmene dopravniho prostredku.
Zhruba za dva týdny se s přítelem chystáme do Budapeště (nejsem si jistá, jestli je to to nejlepší období, kdy tam vyrazit, ale jindy nám to prostě nevychází), a tak bych se ráda poptala na tipy, co si nenechat ujít. A nemyslím tím klasická turistická místa která najdu v běžných článcích jako třeba https://www.srovnator.cz/clanky/...ite-videt/. Nějaké skryté skulinky, kluby, případně i historická místa, o kterých se nikde moc nepíše?
Díky, Jíťa.
Dobrá restaurace s místní atmosférou a pivem:
https://maps.app.goo.gl/GbffJ7jpsf3KTEkH7
Lukacsovy lázně, na pohodu:
Myslím, že se moc nepíše o dětské železnici. 😆 A pokud jde o tržnice, turisti se hrnou na tu největší, i když je v Budapešti spousta dalších. Lázně jsou fajn všechny, jen Gellértovy jsou snad nejpřecpanější turisty. Lukács je fajn, Veli Bej taky. Je škoda, že Király zavřeli.